Френско „р“ е на мода при Марррия с онлайн видео и снимки

Френско „р“ е на мода при Марррия

Навръх имения си ден Мария сподели как и с кого ще празнува на този ден. В семейството ѝ има и друга именница – дъщеря ѝ Марая.

„Богородица е голям празник за всички християни. Започваме още през нощта с много целувки и изненади. Моята добра приятелка сутринта се озова на вратата с два големи букета, за което много ѝ благодаря“ – каза певицата пред TV7 по информация на Signal.bg.

Мария е кръстена на баба си и с гордост носи името си. „Това е едно от най-красивите женски имена и се радвам, че го нося“ – подчерта тя и обясни как ще празнува днес. „Ще отида със сигурност на църква. Няма да е някакво голямо тържество“ – каза Мария, която е решила да отбележи празника с най-близките си хора в семейна обстановка. „Пожелавам си здраве и всички хора, които обичам, да са около мен и да се сещат за мен“ – сподели тя.

Певицата не скри, че сингълът „Всичко е платено“, който излезе в началото на юли, ѝ е най-любимата песен в момента.

„Ако има как по сто пъти ще си я слушам тази песен. Изключително ми е любимо това парче. Радвам се, че е моя песента, че я направих. Като цяло този клип ми носи ново начало – нова визия, нов цвят на косата, ново пеене с брекети, с френско „р““ – обясни Мария и засили ефекта на „р“, което естествено не е заради брекетите, ще ви каже всеки един ортодонт, защото уволарно „р“ /т.нар. френско/ се образува при треперенето на мъжеца.

„Аз имам много приятели, на които да разчитам. Тези мечти ще продължавам да ги сбъдвам, докато има хора, които ми помагат“ – заяви певицата, позабравяйки да си служи със споменатото френско „р“. Мит са огромните суми, за които се пише, че получават като хонорари изпълнителите, сподели тя и поясни, че въпреки демонстрирания добър стандарт, кризата се отразява негативно и на най-комерсиалния жанр.

За пореден път Мария опроверга слуха, че се развежда. В телевизионен ефир тя обаче загатна, че е имало кризисен момент в брака ѝ. „На този етап не се развеждам. Винаги човек има моменти, в които се чувства объркан, започва да мисли в различна посока. Не бих искала да кажа: „Аз завинаги ще остана с Митко. Засега сме живи и здрави, обичаме си детето. Митко е един човек, който много е направил за мен. Благодарна съм му абсолютно за всичко, най-вече съм му благодарна за Марая“ – обясни певицата.

Инфо: Signal.bg

Видео запис от интервюто можете да видите тук: http://tv7.bg/news/861662.html

Коментари (0)

Публикувано в на 16 август 2011 г.