FREESTYLERS срутват обновения и разширен клуб „Mixtape 5“ с онлайн видео и снимки

FREESTYLERS срутват обновения и разширен клуб „Mixtape 5“

Официалият старт на втория сезон на club *MIXTAPE 5* ще започне с несъмнено едни от най-любимите артисти на българската публика. Елементите в уравнението бързо намират общи точки: добра музика + добър клуб + меломани = страхотна нощ.

FREESTYLERS градят кариера вече повече от 10 години – факт посрещан с голямо възхищение от всякакви почитатели на музиката по целия свят. Българските фенове, вече изпитаха на какво са способни дуото британски музиканти. Последния път, когато те посещават София, шоуто е достатъчно земетръсно, за да заплаши тавана на клуба, осмелил се да приюти партито, от струтване. Така се случва и във всяка нощ, в която FRESSTYLERS стъпват в български клуб.

Този път MIXTAPE e пред голямото предизвикателство да удържи мощта на тълпата фенове, която ще окупира мястото на 9 септември. За да може  всичко да се случи, екипът приобщи към пространството на клуба още една зала, нова вентилация, както и някои дългоочаквани добавки.

Безценна помощ идва от Puma, Pro Crowd, Breakalicious, бар „ПЕТЪК“ и Camp Sessions. SAVA и Harry UP – обичайните заподозрени зад грамофоните на club *MIXTAPE 5*, надяват се организаторите, няма да проявят милост и ще огъват слуха на посетителите с качествен български диджеинг.

Не изпускайте: FREESTYLERS with MC SIRREAL, club *MIXTAPE 5*, 9 септември

Коментари (0)

Публикувано в на 7 септември 2011 г.