Франклин и Баш – адвокатска премиера от bTV Comedy с онлайн видео и снимки

Франклин и Баш – адвокатска премиера от bTV Comedy

Акценти от филмовата програма на bTV COMEDY за периода 25 февруари-3 март 2013 г.

СРЯДА, 27 февруари
08:00 ЧАСА
„Луди за връзване”

„Луди за връзване” е завладяваща екшън-комедия, в която потомци на познатите герои от анимацията Looney Tunes, се впускат във вълнуващи приключения. Действието се развива 700 години напред в бъдещето, през 2772 година, когато невероятният екип от супергерои, наследили остроумието на своите прадеди, се превръща в неудържима свръхсила на едно изцяло ново поколение.

Живейки в Акметрополис, където небето хвърля вечен здрач, дъждът вали нагоре и всички странни явления са в реда на нещата, необикновената банда от супергерои се оказва надарена със свръхестестени сили, предизвикани от падането на огромен метеорит. Космическият прах зарежда нашите герои с уникални суперсили, но също така дава и на злодеите необикновени способности, което застрашава сигурността на Земята и представлява заплаха за всички.

Искате да запазите планетата…обадете се на звездния екип от супергерои!

Събота, 2 март
20:00 ЧАСА
Конфети
Оригинално заглавие: Confetti (Великобритания, 2006 г.)
Жанр: Романтична комедия
Режисьор: Деби Исит
В ролите: Мартин Фрийман, Джесика Стивънсън, Стефан Манган, Мередит Макнийл, Робърт Уеб, Оливия Колман, Винсент Франклин и др.

Гледай видео анонс онлайн

Филмът проследява борбата на три двойки, стремящи се да спечелят заветната титла „Най-оригинална сватба на годината”.

22:00 ЧАСА
Франклин и Баш (Franklin&Bash)
Премиера

Гледай видео анонс онлайн

Когато Питър Баш(Марк –Пол Госселаар) и Джейред Франклин (Брекин Майър), двама млади адвокати с нетрадиционни методи на работа, са наети от Стантон Инфелд(Малкъм Макдауъл), работата в кантората вече никога няма да е същата. Сблъсъкът на двамата новаци с чудноватите служители на фирмата – изследователят Пиндър Синг(Кумайл Нанджиани) и незаконният юрист Кармен Филипс(Дана Дейвис), както и техните дръзки тактики, веднага им спечелват враг в лицето на племенника на шефа Дамиен Карп (Рийд Даймънд). Междувременно нараства сексуалното напрежение между Джейред и старшия сътрудник във фирмата Ханна Линден (Гарсел Бове), а Питър се разделя с дългогодишната си приятелка – прокурорът Джани Рос(Клер Коффи). Все пак обаче Джейред и Питър продължават да се борят срещу славата си на лаици и аутсайдери, като накрая се гмуркат смело в дълбоките води на корпоративното право.

Участват Брекин Майер („Луда надпревара”), Марк-Пол Госселар(„Спасен от звънеца”), Карина Вилегас(„Оглупели от любов”).

Коментари (0)

Публикувано в на 19 февруари 2013 г.