Fox Life започва ударно сезон Есен 2009 – очаквай супер хитове

Новата есенна колекция на канал Фокс Лайф.

Лятото си отива, есента наближава и списанията сигурно ще ви снабдят с новите колекции от хитови модни предложения за идния сезон. А пък ние ще ви предложим един друг вид колекция, но пак пълна с нови попълнения.

Тази есен, канал Фокс Лайф ще ви представи една от най-богатите гами от напълно нови заглавия, както и от нови сезони на вече познатите ви и любими сериали.

Дефилето ще започне още от 1-ви септемри с бели престилки, но със сексапилни дрехи под тях. Един напълно нов за България сериал – „Частна практика”.

Ако харесвате „Анатомията на Грей”, този сериал ще ви допадне, понеже е от същите създатели, а пък главната героиня в „Частна практика” е Д-р Адисън Монтгомъри (бившата съпруга на хубавеца Дерек от „Анатомията на Грей”). А пък ако не харесвате анатомията (барабар с Грей), пак ще останете доволни, понеже „Частна практика” разглежда героите и лекарите от съвсем различен ъгъл, не само защото практикуват в частна болница, ами защото всичко се фокусира основно върху личните им животи, проблеми и случки. „Частна практика” се сдоби с популярност много бързо след като излезе в Щатите и се доказа като нещо повече от поредния медицински сериал.

Междувременно, като подготовка, също на 1-ви септември, Фокс Лайф ви предлага и 4-ти сезон на „Анатомията на Грей”, така че двата сериала ще вървят ръка за ръка като високи токчета и тясна пола.

Едно много дизайнерско попълнение ще ви изненада пак в началото на септември. Тази есен Фокс Лайф започва да излъчва забавно риалити предаване, в което строго жури ще наказва всеки, който изглежда ужасно на външен вид. Като се започне от неоформени прически и се стигне до абсолютно налудничави цветови комбинации, ще станете свидетели на пълна седемдневна промяна, но без намесата на скалпел. Също може и да засвидетелствате на това как промяната във външния вид може да се отрази на отношенията между един човек и неговите близки и роднини! „Довери се на журито” започва от 6-ти септември.

Септемврийската колекция няма да се размине без екземпляри от висшата мода. От 10-и септемри гледайте „Мръсни секси пари”. Това е нов сериал по Фокс Лайф, в който заможно семейство се забърква в сложни истории свързани с пари, интриги и, драма и комедия. Облеклата тук са наистина на ниво, но кирливите ризи, които излизат наяве, са оригиналното грънч попълнение.

Шапката на колекцията ще падне с три попълнения в шарени цветове. Колекцията може да не завършва със сватбена рокля, но пък бялото е скучно така или иначе. Виж, жълтото е друго нещо!

Фокс Лайф ще ви представи нови сезони на „Семейство Сипсън” към средата на септември, както и нов комедиен сериал на име „Какво харевам в теб” от 14-ти септември.

Шарената комедия в света на модата също ще бъде допълнена на 16-ти септември с нов, втори сезон на „Грозната Бети”.

А най-хубавия аксесоар към есенната колекция на Фокс Лайф този септември ще бъде маратон на трети и четвърти сезон на „Двама мъже и половина” – прелюдията към по-хладния октомври ще се случи с три поредни недели, през които ще гледаме култовата комедия от сутрин до вечер без прекъсване, като се започне от 20-ти септември.

С други думи, новата ни колекция също ви предлага удобни домашни дрехи, с които да си седите пред телевизора всеки уикенда в началото на тази екранно модна есен с Фокс Лайф.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 август 2009 г.