FOX (ФОКС) стартира в България, FOX HD по Близу

FOX тръгва по кабел и сателит с SD и HD версия

Каналът ще се излъчва 16х9 в SD и HD формат. На 15-ти октомври в 20:30 часа първи в ефира ще се появи най-дълголетният ситком и запазена марка на FOX вече 23 години – „Семейство Симпсън“. 

FOX (ФОКС) е водещата търговска марка на FOX International Channels (FIC), мултимедийна развлекателна група на News Corporation, представляваща на българския пазар развлекателни, лайфстайл и документални нишови телевизионни канали като FOX Life, FOX Crime, 24KITCHEN, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Sky News, Baby TV и др.

На 15 октомври каналът ще бъде достъпен за близо 60% от домакинствата с кабелна или сателитна телевизия. В България FOX ще могат да гледат всички абонати на Blizoo, Bulsatcom, Megalan, M-Tel, Net 1, Vivacom и други. Blizoo ще осигури на своите абонати и HD версия на канала.

FOX e интелигентно забавление с характер, символ на качествено съдържание. Общоразвлекателният TB канал e световно признат и успешен член на семейството на Fox Entertainment Group и 20th Century Fox. В програмата са заложени филми, сериали, анимация и предавания от най-големите филмови студиа в САЩ и Европа.

30-секундно обръщение към българските зрители на Ернан Лопес – президент на Fox International Channels:

###

За FOX International Channels(ФОКС Интернешънъл Ченълс):  

FOX International Channels  е международна мултимедийна развлекателна група на News Corporation. FIC разработва, продуцира и разпространява над 350 развлекателни, филмови, спортни и документални канали в цял свят на 35 езика, които достигат домовете на 1,1 милиарда зрители буквално на всички телевизионни пазари.

Чрез офиса си в България FIC управлява, разработва, продуцира и разпространява 11 развлекателни, филмови и документални нишови телевизионни канали в Албания, България, Босна и Херцеговина, Хърватия, Македония, Черна Гора, Косово, Сърбия и Словения. Основните  канали на групата са: FOXLife, FOXCrime, FOX Movies, 24Kitchen, National Geographic Channel, Nat Geo Wild и др.

Коментари (0)

Публикувано в на 13 октомври 2012 г.