Фото конкурс по Веселина – 800 бебока чакат твоя глас!

Огромен интерес към фотоконкурса „Най-сладкото бебе на България“ на Радио Веселина

Повече от 800 участници и почти 50 000 гласували с мейл до Радио Веселина за снимките, изпратени за фотоконкурса „Най-сладкото бебе на България“

Най-слушаното поп-фолк радио в България (по тяхното собствено определение!) търси вече почти месец най-сладкото бебе на България!

През първите три седмици на кампанията броят на участници и гласували непрекъснато расте. До 22 октомври екипът на Веселина очаква снимки на адрес bebe@radioveselina.bg, а развитието на фотоконкурса „Най-сладкото бебе на България“ е пред очите на всички на сайта на Веселина VeselinaClub.com

Вотът на посетителите на сайта определя всяка седмица „Бебе на седмицата“ и това чаровно мъниче става един от шестте финалиста за титлата „Най-сладко бебе на България“. До момента победители в седмичната класация са Юлиян Симеонов от София, Алекс Христовски от София и Хрисимира Гюрецова от Плевен.

Ежеседмичните награди също са добър стимул за участие – капки против колики и вкусни бебешки пюрета.

Припомняме, че титлата „Най-сладко бебе на България“ ще бъде присъдена на един от шестте претендента отново с гласуване на сайта, в периода 25-29 октомври. Освен титлата, бебето-победител ще спечели удобна детска кошарка и ваучер за пазаруване на стойност 500 лв.

Голям частен производител ще даде на всички финалисти сладки комплекти с награди и ще изберат един от тях за свое Бебе.

Победителите ще станат известни на 1 ноември, на 18-ия рожден ден на Радио Веселина, в следобедното предаване на Мария „Огледало“.

Следете развитието на фотоконкурса по Радио Веселина и на VeselinaClub.com .

Виж секцията на „Веселина” в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Коментари (0)

Публикувано в на 7 октомври 2010 г.