„Формула 1: Сингапур 2009“ – нов авторски филм тази неделя по ТВ7

Изданието тази неделя обръщаме внимание и на хронологията в скандала „Крашгейт

Очаквайте в неделя (4 октомври) от 14:50 часа, авторския филм на ТВ7 за състезанието от Формула 1 за Гран При на Сингапур.

Събитието се проведе през изминалия уикенд на пистата „Марина бей”, а зрителите ще имат възможност да видят уникални кадри от начина по който се подготвят двигателите за последните състезания от сезона.

В това издание обръщаме внимание на хронологията в скандала „Крашгейт, заради който водещите лица Флавио Бриаторе, Пат Саймъндс и Нелсиньо Пикет вече не са в спорта. Гледна точка към тяхното бъдеще, както и перспективите пред френския екип.

В самата надпревара водещи пилоти като Марк Уебър имаха проблеми със спирачките, затова Ви представяме в подробности начина, по който работят спирачните системи в болидите от Формула 1.

Друга водеща тема след надпреварата в Сингапур бе официалното обявяване на трансфера на Фернандо Алонсо в тима на Ферари, който задвижи сагата около трансферния маркет за догодина. Това събитие, както и концерта „F1 Rocks” също са засегнати във филма, като ще Ви представим уникални кадри от изпълненията на Black Eyed Peas, Beyonce и др.

"Формула 1: Сингапур 2009" е с времетраене 30 минути, а това е поредният авторски филм на ТВ 7, посветен на Гран При от календара.

Студиото на ТВ 7 преди следващия старт на пистата „Сузука” в Япония е на 4 октомври (неделя) с начален час 07.30 ч.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 октомври 2009 г.