Фолк певицата Бриана: Не ме е страх от компромати, ставам кмет!

Фолкдива атакува кметското кресло в Левски

Певицата Бриана ще атакува кметското място в родния си град Левски. Звездата от „Real Enterprises“ ще бъде издигната от партия „Социалдемократи“. Това е голямо предизвикателство за мен и смятам, че имам огромни шансове да победя, споделя чалгадивата. Тя е категорична, че политическата й кариера няма да се отрази негативно на музикалните ангажименти, т.е. няма да спира участията.

Откакто певицата се закани да седне на кметския стол в родния Левски, тя е скъсала със скандалния имидж и флиртовете с волейболисти и футболисти. Не се страхува и от компромати. Бриана твърди, че няма да остави участията си заради кампанията и обеща да пее на собствените си предизборни митинги.

26-годишната Боряна Пантелеева, както е истинското й име, вече има някакъв политически опит. През 2009 г. същото движение я издигна на осмо място в листата си за депутати от Плевен, но “Социалдемократи” събра едва 0,12 % (5004 гласа) в цялата страна и не влезе в парламента.
Досега двама изпълнители от гилдията – Найден Милков и Борис Дали, са били общински съветници, съответно в Бургас и Бобов дол.

Инфо: агенция КРОСС

Коментари (0)

Публикувано в на 18 август 2011 г.