Фолк дивата Румяна Попова рисува по Фен ТВ – и слуша Лейди Гага!

Румяна Попова демонстрира интересни музикални предпочитания в „Нарисувай се…”

Фолклорната изпълнителка Румяна Попова ще бъде гост в предаването „Нарисувай се…” по радио Фен ТВ на 17.04.2010 /събота/ от 16:30 ч.

Македонският славей изуми всички със завидните си рисувални умения и най-вече с музикалните си предпочитания.  Талантливата певица, която само преди броени дни получи два приза в раздела фолклор на Третите годишни награди на Фен ТВ, се оказа почитателка на доста модерни изпълнители като Lady Ga Ga.

Звездата на Diapason Records разказа пред камерата как точно се е запалила по ексцентричната изпълнителка. От предаването ще разберете също как Румяна Попова успява да балансира между личния и професионалния си живот, в който неизменно е съпътствана от своя съпруг и музикален продуцент Александър Попов. Подробности за тези и още интересни теми ще разберете от самата изпълнителка в предаването „Нарисувай се…” тази събота само по Фен ТВ.

Не пропускайте да бъдете в компанията Румяна Попова  в предаването „Нарисувай се…” по Фен ТВ на 17.04.2010 /събота/. от 16:30 часа. Ако не успеете да видите премиерата, гледайте повторението на 19.04 (понеделник) от 11.00 ч.

Виж Румяна Попова – Йовано,йованке

Коментари (1)

Публикувано в на 16 април 2010 г.