Фитнес предаване Супер Сериите сезон 5

Супер Сериите се завръщат в българския ефир с още по-вълнуващ Сезон 5! Предстои да видите едни различни и уникални епизоди, каквито не са правени до този момент. След над 120 епизода, над 2 млн. гледания, повече от 100 гости и 4 сезона, първото фитнес предаване в България се завръща с още по-завладяващи и полезни епизоди!

Едни от най-успешните спортисти, които прославят страната ни ще ни разкажат от първо лице своите вдъхновяващи истории за усилията и жертвите в името на успеха! Ще се срещнем отблизо с шампиони в различни спортове, с които екипът ще разговаря за силата на волята и стремежа към величие! Те ще демонстрират и едни от най-ефективните методи на трениране, които са им помогнали да покажат най-доброто от себе си и да отбележат постижения, които будят възхищение!

И в този сезон ще се запознаем с едни от най-популярните треньори в България, които ще споделят техния опит и ще ни помогнат да правим по-образован избор в своите тренировки, хранене и суплементиране. За да бъдат максимално полезни, новите епизоди представят интересни рубрики, определени от самите Вас, потребителите! Всички те ще бъдат водени от треньорите и специалистите на BodyConstructor – Кирил Танев, Румен Спецов, Марина Декова, Пламен Христов, Василена Василева и Тони Шивачев. От предаването обещават да получите отговори на всички въпроси, които силно Ви вълнуват, защото Вие сте тези, които ги мотивират да дават всичко от себе си!

Предстои един вдъхновяващ сезон на първото фитнес предаване у нас! Не пропускайте Супер Сериите Сезон 5 на 20 февруари от 22:40 часа по БНТ HD, както и в сайта на BodyConstructor.

Гледай предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 15 февруари 2017 г.