Фирма „Титан“ разпуска от скандали с концерт на Мирослав Илич

Мирослав Илич пя за Николай  Гигов  в Night Flight

Легендата на сръбската музика Мирослав Илич избра клуб Night Flight, за да се завърне на българска сцена. Президентът на „Локомотив“(Cф) Николай  Гигов се оказа  най-важният гост  в  заведението, когото Илич, още с излизането на сцената, поздрави лично и нарече „приятел“. Въпреки това изпълнителят призна, че не е „навияч” нито на Локо Сф, нито на Литекс, нито на Левски. Присъстващите го заподозряха, че в България стиска палци за ЦСКА, най-вече заради приятелството си с Христо Стоичков.

Изпълнителят на „Есенна балада“ трогна  стотиците си почитатели, които препълниха клуба, за да пеят с любимеца си. Някои от тях дори плакаха от вълнение, че могат да го видят на живо.Сред феновете на Мирослав Илич бяха забелязани Кали и Антон Краус, Азис, Антонина, Кубрат Пулев.

Изненадата на вечерта бяха обаче шефовете на фирма „Титан“, които избраха VIP зоната, за да се насладят на сръбската звезда. Собствениците на ЦСКА явно имаха нужда да релаксират с песните на любимеца си, след скандалите през последните седмици в клуба на червените.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 април 2010 г.