Fine Living Network празнува Деня на благодарността… и ремонтира!

Акценти от програмата на Fine Living Netwoek за ноември 2010

НОВ СЕЗОН: Божествен дизайн (8 сезон)
Divine Design – Season 8
Всеки вторник от 21:10 и всеки петък от 22:00 ч.
Повторение, всяка събота, 22:00 и всяка неделя, 21:10 ч.

Този месец по FLN стартира новият сезон на „Божествен дизайн”. Гледайте как водещият интериорен дизайнер на Канада – Кандис Олсън, се заема с различни предизвикателства в домашния интериор. Кандис и нейният талантлив екип обединяват усилия, за да направят чудеса с някои скучни и остарели пространства, като им придадат стил и комфорт. Разхвърляна таванска всекидневна стая се превръща в романтично място за уединение, завръщането на един войник е отбелязано с нова основна спалня, а кухнята на един стилист става истински шедьовър.

Нищо не може да затрудни Кандис. Тя запрретва ръкави и осигурява на собствениците точно това, от което се нуждаят техните жилища и много повече в „Божествен дизайн”!

ПРЕМИЕРА: Моят голям невероятен ремонт
My Big Amazing Renovation
Всеки вторник от 22:00 и всеки петък от 21:10 ч.
Повторение, всяка събота, 21:10 и и всяка неделя, 22:00 ч.

Fine Living Network поднася огромна доза вдъхновение с „Моят голям невероятен ремонт”. Това ново предаване улавя трепетите, свързани с ремонта, когато той премине границите на нормалното, като например, когато малко бунгало с площ 140 кв. м. се превръща в огромна къща-мечта с площ 465 кв. м.

Всеки ремонт буквално удвоява размерите на жилището, трансформирайки го в истински палат. Но мащабните ремонтни дейности могат да водят със себе си и огромни проблеми. Вижте как безстрашните обновители се борят със снежни бури, разхищение на бюджета, прекално оптимистични планове и дори обир.

Дали резултатите си заслужават всички главоболия? За да разберете, не пропускайте да проследите всеки ремонт от проекта през изпълнението до завършването му. Експертите са под ръка, за да споделят тайните си за спестяване на време, пари и труд.

Специална тема: Денят на благодарността
25 ноември, четвъртък, 13:25, 13:50 и 14:15 ч.

В специалната програма за Деня на благодарността по Fine Living Network, готвачите Майкъл Киарело и Антъни Томпсън празнуват американската традиция. Те устройват разкошни пиршества, провокиращи апетита, и споделят няколко фантастични празнични идеи, с които да кажете „благодаря” чрез храната – идеални за чудесна вечеря с любим човек, за семейна сбирка или специален повод.

Fine Living Network предлага два празнични епизода на „Лесно угощение” и един епизод на „Съботна кухня”, посветени на Деня на благодарността.

Лесно угощение

Майстор готвачът и автор на кулинарни книги Майкъл Киарело обича да открива новаторски начини да забавлява приятелите си. Неговите партита са неофициални, лесни за планиране и винаги със страхотна храна. Всеки епизод е заснет във винарна Трефтен в Напа, великолепната калифорнийска долина на винарните, и показва как Майкъл готви, планира и организира невероятни купони. Рецептите му, които съчетават италианския му произход и начина на живот във винарните райони, са идеални за лесно и бързо угощение.

Затова се присъединете към Майкъл в кухнята за приготвяне на пиршеството за Деня на благодарността и не пропускайте неговата ода за тиквите. Ще бъдете приятно изненадани от възхитителните рецепти, които той ще предложи.

Съботна кухня

Fine Living Network отвежда зрителите в кухнята на Антъни Томпсън, за да опитате няколко вкусни ястия за Деня на благодарността.

Антъни Уоръл Томпсън е един от най-известните британски готвачи и в „Съботна кухня” ще се впусне в забавление, докато радва зрителите със страхотни рецепти, предложени от негови популярни колеги от кулинарния свят.

В този омагьосващ епизод гостът Джон Тород демонтрира как се приготвя апетитно филе от елен с бял пипер и с печени картофи и зеленчуци. Решма Мартин ще погъделичка сетивата на зрителите с индийски сладки, а Антъни ще предложи няколко свежи идеи с тиква и всичко това в духа на Деня на благодарността.

Коментари (1)

Публикувано в на 26 октомври 2010 г.