Fine Living Network: гастрономически удоволствия на пъпа на лятото! с онлайн видео и снимки

Fine Living Network: гастрономически удоволствия на пъпа на лятото!

Fine Living Network – акценти от програмата за м. юни

НОВ СЕЗОН: „Вкусните” пътешествия на Рейчъл Рей (4 и 5 сезон)
(Rachael Ray’s Tasty Travels)
От 8 юни, всеки вторник, 21:10
(Повторения, всяка събота, 21:10)

Откъде можете да си вземете бургер за долар в Ню Йорк? Или пресни стриди в ранните часове на деня в Бостън? Гуруто на пътешествията Рейчъл Рей идва на помощ с хитри и полезни съвети и тайни за пътуванията, които ще превърнат следващата ви почивка в изключително вкусно и достъпно пиршество. От най-добрия магазин за сладолед до идеалното място за пикник, Рейчъл споделя ценни съвети от всички краища на света. Скачайте на борда, за да се насладите на няколко апетитни пътешествия!

Рейчъл е родена в семейство на гастрономи. Тя е работила в хранителния отдел на известния американски универсален магазин „Мейсис”, преди да започне да управлява една от най-популярните хранителни вериги в Ню Йорк. От много години насам Рейчъл успешно води кулинарни предавания с нейния собствен, индивидуален стил.

В първия епизод на четвърти сезон Рейчъл ще се развихри в Лос Анджелис, за да открие най-апетитните предложения през деня и нощта. Първо ще усети опияняващия аромат на кафе в „Aroma Cafe”, където спокойната обстановка, както и закуската са наистина превъзходни. След това Рейчъл ще посети „Clifton’s Cafeteria” с невероятно разнообразие от обедни кулинарни изкушения. По-късно тя ще се пребори с глада в „Cobras & Matadors” с вечеря от испански хапки и деликатеси. И накрая Рейчъл ще отскочи за късно вечерно хапване в „Canter’s Deli”…

НОВ СЕЗОН: Лесно угощение с Майкъл Киарело (10 сезон)
(Easy Entertainment with Michael Chiarello)
От 4 юни, всеки уикенд, 10:00 и 13:00

Майстор готвачът и автор на кулинарни книги Майкъл Киарело обича да открива новаторски начини да забавлява приятелите си. Неговите партита са неофициални, лесни за планиране и винаги със страхотна храна. Всеки епизод е заснет във винарна Трефтен в Напа, великолепната калифорнийска долина на винарните, и показва как Майкъл готви, планира и организира невероятни купони. Рецептите му, които съчетават италианския му произход и начина на живот във винарните райони, са идеални за лесно и бързо угощение.

В първия епизод на десети сезон Майкъл се запознава по-задълбочено със сезона на абитуриентските балове и сватбите. Винаги има останали много роднини и приятели на „следващия ден”. Поканете ги на брънч, за да си припомните събитието и да си кажете довиждане с помощта на възхитителните апетитни вафлички на Майкъл, задушени в яйца, аспержи, праз и панчета – вкусно!

Коментари (0)

Публикувано в на 31 май 2010 г.