Финалисти в Биг Брадър: един ще вижда Витоша от своя балкон! с онлайн видео и снимки

Финалисти в Биг Брадър: един ще вижда Витоша от своя балкон!

Два дни до финала на Big Brother family

Чипеви, Кузмови, Колеви и Стефанови – финалисти

Три дни преди големия финал на Big Brother family, решението на зрителите на Нова телевизия бе Христо и Корнелия да не участват в борбата за голямата награда. 64,3% от зрителите гласуваха срещу поморийците, а 35,7% бяха спасителни за конкурентите им – Сашка и Павлин. Етрополците са последното семейство, което се класира за финалa на Big Brother family в четвъртък.

Финалистите

Чипеви (на снимката горе)

Сашка влезе в къщата на Big Brother family като отчаяната съпруга, объркана и засрамена от мъжа си Павлин – комарджия, крадец, интригант и шут. В къщата на Big Brother family те преминаха през много скандали и гневни изблици, Сашка преживя унизителните признания за изневерите на мъжа си, но в края на краищата необяснимото привличане помежду им надделя. Сашка и Павлин претърпяха положителна метаморфоза, първоначалните им студени отношения се затоплиха и станаха много по-сдържани един към друг, много кротки и контролиращи емоциите и настроенията си.

Кузмови

Веско и Ели влезнаха в къщата с двете си деца и с две кучета. Те са истински и естествени и в странните обръщения един към друг, и в прямите и директни отношения към останалите. Зад скандалите на странното семейство, които избухват сякаш от нищото, се крият травмиращи събития от детството на Веселин и болезнената ревност на Ели, както и собственическото й отношение към мъжа. В къщата те се промениха и успокоиха, а грозните обръщения отстъпиха място на по-мили думи един към друг.

Колеви

Цончо и София са ветераните на къщата – най-възрастната двойка, еквивалент на пълната любов и разбирателство. В къщата преминаха през признанията за изневери, но това ги направи по-силни и по-задружни. Те влезнаха в къщата със заканата да създадат трудови навици у мързеливците, да въведат ред и дисциплина в хаоса и да предадат житейския си опит. Но направиха много повече – те станаха близки приятели с по-младите и техни съветници. Цончо и София изживяха тръпката да се преборят с препятствия в името на определена цел, чрез мисиите на Big Brother. Емоционални, внасящи позитивно настроение само с присъствието си, Колеви оцеляват във всички битки.

Стефанови

Добрин е амбициозен стажант юрист, екстремист, който желае новото и тръпката в живота постоянно. Диана е красива стюардеса, кокетка, която не обича да стои на едно място. Заради професиите си, Добри и Диана прекарват много време разделени в реалния живот.

В къщата на Big Brother family те получиха възможност да бъдат постоянно заедно и да отделят цялото си време на дъщеричката си Карина. Още с влизането си, Диана бе предубедена към съквартирантите в къщата, но в последствие се отпусна и показа своите качества. Варненците са готини, позитивни, интелигентни, с тънко чувство за хумор, възпитани, обрани хора, които нямат нужда да натрапват присъствието си.

Именно защото са изключително задружни и се подкрепят, защото са открити и отстояват принципите си, защото са приятни и неконфликтни, семействата изпратиха варненците на финала с най-много положителни номинационни точки.

Голямата награда

Финалистите се борят за голямата награда от 200 000 лева, семеен автомобил и апартамент в луксозния софийски квартал Витоша. Сандъче с пари и ключове от колата и апартамента ще бъдат връчени на победилите този четвъртък. Наградата възлиза на общата стойност от половин милион лева, затова семействата финалисти дават възможност на зрителите да спечелят част от нея, като гласуват за тях. Така зрител може да спечели 40 000 лева, кола или 100 000 лева, гласувайки за своя фаворит – не разбирам. До четвъртък зрителите гласуват позитивно – за семейството, на което симпатизират и искат да видят като победител на първия семеен сезон на Big Brother.

Корнелия хваща Вито в лъжа

В последния епизод на „Big Brother – Истината” в неделя, водещият Витомир Саръиванов за първи път седна на стола на истината. Съквартирантите зададоха своите въпроси към човека, който разкри дълго пазените им тайни.

Павлин поиска прошка от Вито за обидите, които отправяше по негов адрес през целия сезон. Корнелия хвана водещия в лъжа с въпроса: „Ти ли си доминиращият във връзката със съпругата ти?”. Без да се замисли, Вито отговори утвърдително, което се оказа лъжа. Така със смях и усмивки съквартирантите се разделиха с човека, който повече от два месеца служи на истината.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 юни 2010 г.