Финал на Мис Пепеляшка с Елена Кучкова – 28.05.2015 + видео

Елена Кучкова срещу щраусите в „Мис Пепеляшка”

Този четвъртък е финалът на първия сезон. Кастингът за предаването продължава

 „Мис Плеймейт” Елена Кучкова влиза в директен сблъсък с щраусите този четвъртък, 28 май, когато зрителите на Нова ще видят финалния за този сезон епизод на „Мис Пепеляшка”.

Изкусителната блондинка и един от най-обсъжданите съквартиранти във ВИП Брадър ще бъде ВИП гост във ферма за щрауси край Долна баня. Срещата с пернатите обаче ще бъде колкото вълнуваща, толкова и опасна. За първи път сексапилната визия ще изиграе лоша шега на известната плеймейтка. Щраусово обяснение в любов и опасна кражба ще са само част от приключенията на Елена Кучкова в света на щраусите.

На другия полюс ще бъде другата героиня в предаването – Елмира, заменила живота в столицата с ежедневието във фермата. Тя ще се изправи пред богата програма от нови предизвикателства – ориенталски танци, хитов фитнес метод, а накрая – пълна визуална промяна.

Срещата между Елена Кучкова и Елмира ще постави финал на първия сезон на експеримента „Мис Пепеляшка”. Междувременно, кастингът за предаването продължава. Всички, които искат да разменят живота си с този на кралица на красотата, могат да се запишат на http://novatv.bg/reality.

„Мис Пепеляшка” – четвъртък, 28 май, 22.00 ч. по Нова.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Галерия от епизода –

Коментари (0)

Публикувано в на 27 май 2015 г.