Финал на Като две капки вода с Криско, Азис, Ненчо и Фицата (+видео полуфинал)

Ненчо, Азис, Фицата и Криско са финалистите в „Като две капки вода“

Ненчо, Азис, Фицата и Криско са финалистите в третия сезон на „Като две капки вода“. Четиримата ще се отправят към оспорвания финал на 25 май по Нова, за да се впуснат в артистична и музикална битка за първото място в шоуто.

Полуфиналът на шоуто въвлече публиката повече от всякога в изпълненията на участниците.

Джуджи, която се превърна в Славка Калчева с добре познатата „Бяла роза“ поведе огромно хоро, което започна от седящите места в залата и завърши на самата сцена. „Джуджи беше лъчезарна и се справи много добре. Радвам се, че имаше възможност да изпее тази българска песен!“, сподели истинската Славка Калчева, която искрено се зарадва от смелото изпълнение на водещата от „На Кафе“.

Джуджи като Славка Калчева – Като две капки вода – 18.05.2015 г.

Хиляди целувки се раздадоха по време на изпълнението на Ненчо, който изпълни парчето „Целувка” на Таркан. Почти като в реалния клип актьорът се оказа преследван от фенове, които ставаха и го съпровождаха на сцената.

Ненчо като Tarkan – Като две капки вода – 18.05.2015 г.

Шоуто беше озарено и от една от най-големите български изпълнителки – Силвия Кацарова, която зае мястото си на дуетна половинка на Фицата, преобразен като Васил Найденов.

Филип Аврамов като Васил Найденов – Като две капки вода – 18.05.2015 г.

Криско като Eminem – Като две капки вода – 18.05.2015 г.

Азис като Георги Станчев – Като две капки вода – 18.05.2015 г.

Кой ще бъде победителят в третия сезон на „Като две капки вода“? Не пропускайте да разберете на шоуто за преобразявания на 25 май, понеделник, от 20.00 ч. по Нова.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 май 2015 г.