Филмови премиери по Нова телевизия, видео

Акценти във филмовата програма на Нова телевизия за събота и неделя, 23 и 24 октомври 2010 г.

23 октомври, събота, 11.15 часа
Магьосниците от Уейвърли плейс (Wizards of Waverly Place: The Movie)
2009 / САЩ
Режисьор: Лев Спиро
В ролите: Селена Гомез, Дейвид Хенри, Джей Остин, Дженифър Стоун, Мария Каналс-Барера, Дейвид ДеЛуис и др.
Жанр: Комедия

Вълшебниците от Манхатън Алекс, Джъстин и Макс Русо придружават родителите си на почивка на Карибите, където Алекс по невнимание прави магия, в резултат на която майка й и баща й никога не са се срещали. Когато децата разбират, че единственото, което може да обърне магията, е вълшебният Камък на мечтите, те се впускат в издирването му в джунглата, докато времето да спасят семейството си изтича.

23 октомври, събота, 23.00 часа
Невидимият (Тhe Invisible)
2007 / САЩ
Режисьор: Дейвид Гойер
В ролите: Джъстин Чатуин, Маргарита Левиева, Марша Гей Хардън, Крис Маркет, Мишел Харисън, Раян Кенеди и др.
Жанр: Криминална драма

Филмът разказва за тийнейджър, който, след като бива нападнат и сметнат за мъртъв, се оказва невидим за живите и се надпреварва с времето, за да открие тялото си, преди напълно да изчезне. Единственият човек, който може да го спаси, е нападателят му – момиче с проблеми, което бяга от закона.

24 октомври, неделя, 20.00 часа
Еър Форс Едно (Air Force One)
1997 / САЩ
Режисьор: Волфганг Петерсен
В ролите: Харисън Форд, Гари Олдман, Глен Клоуз, Уенди Крюсън, Пол Гилфойл, Ксандър Бъркли, Уилям Мейси, Юрген Прохнов и др.
Жанр: Екшън

Харисън Форд и Гари Олдман са звездите в този напрегнат екшън, режисиран от Волфганг Петерсен. Фанатици отвличат въздушната крепост, превозваща президента на САЩ. Докато президентът Джеймс Маршал успява да се укрие в корпуса на самолета, терористите започват да екзекутират пътниците. Ако искането им властите да освободят тиранин се изпълни, стотици хиляди невинни хора ще загинат. Но ако им откажат, фанатиците ще избият всички в Еър Форс 1, включително съпругата и дъщерята на президента и неизбежно и самия президент. 10 километра над земята, президентът Маршал трябва да намери начин да надхитри евентуалните си похитители, докато безопасността на семейството му и съдбата на света висят на косъм.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 октомври 2010 г.