Филмов турнир между Сталоун и Уесли Снайпс по bTV Action с онлайн видео и снимки

Филмов турнир между Сталоун и Уесли Снайпс по bTV Action

bTV Action изправя Уесли Снайпс срещу Силвестър Сталоун през август

Звездите на екшъна ще вдигат адреналина на зрителите всеки четвъртък и петък от 22:00 часа

През август всеки четвъртък и петък ефирът на bTV Action ще прелива от адреналинов екшън. Уесли Снайпс ще завладее кино вечерите в четвъртък от 22:00 часа, а холивудското светило Силвестър Сталоун „ще отвръща на удара” всеки петък по същото време. В „битката” между майсторите на бойните изкуства ще участват „Детонатор”, „Кобра”, „Ню Джак Сити”, „Специалистът”, „Стрелецът”, „Атентатори”, „Седем секунди”, „Танго и Кеш” и ще завърши епично в „Разрушителят”.

Сблъсъкът между Снайпс и Сталоун по bTV Action стартират на 2 август от 22:00 часа с екшън трилъра „Детонатор”. Тайният агент на ЦРУ Сони Грифит (Уесли Снайпс) пристига сам в Румъния, за да разкрие опасни контрабандисти и да спре продажбата на ядрено оръжие. Търговецът, с когото преговаря, разкрива истинската му самоличност и Грифит е арестуван. Но с помощта на ЦРУ бързо е освободен, за да получи следващата си задача: да охранява красивата Надя, по пътя обратно към САЩ.  Но Грифит скоро ще разбере, че Надя е преследвана от същия търговец на оръжие. Когато от вътрешен източник в ЦРУ изтича информация, те ще трябва да се бият на живот и смърт, за да спасят себе си и света!

На 3 август Сталоун ще влезе в ролята на безапелационен в действията си полицай в екшъна „Кобра”. Група от скинари, ръководени от само провъзгласилия се за „Нощното острие”, плячкосват колите и домовете на гражданите, убивайки повечето от жертвите си. Когато един от групата обира магазин и взема част от клиентите за заложници, лейтенант Мариян Кобрети – безапелационен в действията си полицай – е повикан да се справи със ситуацията. Той е принуден да застреля нападателя и да се справи с вълната от насилие, която залива улиците на града.

На 9 август по bTV Action Уесли Снайпс ще бъде Ангелът на смъртта, най-мощният наркобос, стиснал града в желязната си хватка в криминалния трилър „Ню Джак Сити”. Айс Ти, Джъд Нелсън и Марио ван Пийбълс са ченгета под прикритие, заложили всичко, за да хванат главата на новата криминална фамилия.

В петък, 10 август, Сталоун ще влезе в ролята на Рей Куик – „пенсионирал” се вече наемник, експерт  по експлозивите в екшън трилъра „Специалистът”. Той е нает от красива и мистериозна млада жена – Мей Мънро, за да убие виновниците за смъртта на родителите й, когато тя е била малка. Мишените са босът на подземния свят в Маями – Джо Леон, неговият син Томас и двамата им телохранители.

На 16 август Уесли Снайпс е въоръжен и изключително опасен в „Стрелецът”, експлозивен екшън-трилър, в който нищо не е такова, каквото изглежда. Елитен член на специалните части, той е изпратен да превземе чеченска атомна електростанция в опита да обезвреди устройството, чиято детонация ще убие хиляди и ще причини срутването на двете световни сили.

На 17 август в екшън трилъра „Атентатори” Робърт Рат (Силвестър Сталоун) е най-добрият в бизнеса с мокри поръчки, но възнамерява скоро да се оттегли. Мигел Бейн (Антонио Бандерас) е млад, амбициозен и жесток наемен убиец, който иска да заеме мястото му, а единственият възможен начин е като убие своя съперник. Съдбите на двамата конкуренти се преплитат, когато и двамата получават една и съща мисия – да убият красивата информаторка Електра (Джулиан Мур). В последствие Рат и Електра се съюзяват, за да извоюват свободата си. Първо обаче те трябва да се справят с Бейн…

Екшън маратонът с майсторите на бойните изкуства по bTV Action продължава на 23 август, когато Уесли Снайпс ще бъде професионален крадец, чието последно изпълнение се обърква убийствено в блестящо непредсказуемия криминален трилър „Седем секунди”. Капитан Джак Толивър (Снайпс) е бивш командос от Делта Форс, който е планирал разчетен до секунди грабеж на бронирана кола. Но вместо това в ръцете му се оказва безценно платно на Ван Гог – а един от хората му остава заложник при безмилостните руски гангстери, намесили се в грабежа. Единствената възможност за Толивър: самоубийствена спасителна акция, в която враговете могат да станат съюзници, най-добрият приятел – най-лош кошмар, а оцеляването – смъртоносно опасно. На 24 август в екшън комедията „Танго и Кеш” Рей Танго (Силвестър Сталоун) и Гейб Кеш (Кърт Ръсел) са полицаи от Ел Ей, които непрекъснато си съперничат. Общото между тях е, че всеки се мисли за най-добрия. И всеки от тях има репутацията и бойните умения да го докаже. Събрани в екип – те са като куче и котка. Но ако ги обвинят – те са готови да обединят усилията си.

Последният сблъсък между  Снайпс и Сталоун по bTV Action ще бъде във фантастичния екшън „Разрушителят” на 30 август. Джон Спартан (Силвестър Сталоун) е печено ченге, току-що заловило опасния престъпник Саймън Финикс (Уесли Снайпс) след години преследване. Несправедливо обвинен в убийството на 30 души, загинали в сградата по време на операцията за залавянето на опасния бандит, Спартан бива арестуван и замразен. Същата участ сполетява и Финикс. През 2036 година Финикс е размразен заради изслушване за предсрочно освобождаване и успява да избяга от затвора, вече в нов свят, където всичко е различно, а начинът на живот коренно се е променил. Единственият шанс на властите да запазят мира е да възложат задачата на човека, който го е заловил и спрял първия път – Джон Спартан.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 юли 2012 г.