Филмите по Fox Life, 31 октомври – 2 ноември

Не поглеждай под леглото
Don`t Look Under the Bed
Петък, 31.10.2008 г., от 16 часа
Комедия, САЩ 1999 г.
Режисьор: Кенет Джонсън
В ролите: Ерин Чембърс, Тай Ходжес, Робин Рикър, Стив Валентин и др.

Мъдрата за възрастта си Франсис Макосланд винаги подхожда логично и разумно към живота. Но внезапно някой започва да върши разрушителни пакости в малкия град и всички улики сочат към нея. Тя неохотно приема помощта на Лари Худини – въображаем приятел на по-малкия й брат. В разрез с рационалните й възгледи Лари трябва да я научи да разчита на въображението си, за да победи Торбалан под леглото, да докаже невинността си и да спаси града.

Свърталище на духове
The Haunting
Петък, 31.10.2008 г., от 21 часа; повторение в събота от 16 ч.
Драма, САЩ 1999 г.
Режисьор: Ян Де Бонт
В ролите: Лили Тейлър, Лиам Нийсън, Оуен Уилсън, Катрин Зета-Джоунс

В този изумителен трилър за свръхестествените сили блестят най-големите звезди на Холивуд. Сюжетната линия разкрива как един експеримент за груповия страх и истерията прераства в кошмар, в който главните герои са професор и трима доброволци, затворени в капана на тайнствено имение.

Запознай се с нашите
Meet the parents
Събота, 01.11.08 г., от 22 часа; повторение в неделя от 16 ч.
Комедия; САЩ, 2000 г.
Режисьор: Джей Роуч
Участват: Оуен Уилсън, Бен Стилър, Блайд Данър, Робърт Де Ниро, Тери Поло, Джеймс Ребхорн

Грег (Бен Стилър) планира да предложи брак на приятелката си. Той обаче трябва първо да поиска ръката на Пам от строгия й баща Джак (Робърт ДеНиро), което се оказва непосилна задача. Джак е бивш агент на ЦРУ, който приема подозрително Грег и не го харесва особено. Проблемите започват още при първата среща на Грег с родителите на Пам. Той е готов стоически да понесе всички препятствия, които застават на пътя му и комичните ситуации, в които попада в името на любовта.

Ангели на игрището
Angels in the Infield
Неделя, 02.11.08 г., от 22 часа; повторение в понеделник от 16 ч.
Комедия, САЩ, 2000 г.
Режисьор: Робърт Кинг
В ролите: Патрик Уорбъртън, Бритни Ървин, Кърт Фълър

Еди Еверет е застаряваща бейзболна звезда. Лоръл, която много тъгува за баща си, успява да измоли от Бог да му даде втори шанс за шампионата. От небесата изпращат новопостъпилия ангел и бивш бейзболен играч Боб Бюглър, който да изпълни молбата на момиченцето.

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2008 г.