Филмите по Fox Crime, 29 октомври – 2 ноември

Мгьосникът
Lord of Illusions
Сряда (29 октомври) – 21.00 ч., четвъртък – 16:30 ч., събота – 23,00 ч.
САЩ, 1995 г.
Режисьор: Клив Баркър
Участват: Тревър Едмонд, Скот Бакула, Даниел Вон Баргън, Кевин О` Конър, Джоузев Латимор, Шейла Тоуси, Сюзън Трейлър и др.

Частният детектив Хари пристига в Лос Анджелис, за да избяга от студената и мрачна зима в Ню Йорк и за да разплете поредния обичаен случай, по който работи. Хари би трябвало да знае най-добре, че нищо не е обичайно, когато е замесен той. Но нищо не би могло да го подготви за мрачните дълбини на злото.

Обичайният случай на Хари поема зловеща посока, когато се натъква на мистерия, в която е замесен световно известният маг Филип Суон и красивата му съпруга Доротея. По време на зашеметяващо магическо шоу на Суан се случва нещо фатално – Суан загива. Хари е въвлечен в кръговрат от ужасяващи тайни и терор. Докато светът му бавно, но сигурно потъва в несигурност и неизвестност, Хари осъзнава, че е влюбен в Доротея. Тогава той разбира за тайните на миналото й………..и се изправя лице в лице с най-големия й враг – Никс, човек със сатанинска сила, от когото Суан приема черната магия. Хари се сблъсква с чудовищния Никс и разбира, че илюзионизмът е хитрост, а магията е истинска.

Възкръсналите
The Resurrected
Четвъртък (30 октомври) – 21.00 ч., петък – 16:30 ч., неделя – 23,00 ч.
САЩ, 1992 г.
Режисьор: Дан О’Банън
Участват: Джон Джери, Джейн Сибет, Крис Сарандън, Лори Бриско, Робърт Романос

Базиран на романа на Х. П. Ловъркрафт, този филм е изпълнен с мистерии и страхове, свързани с отвъдния свят. Главната героиня е притеснена от подозрителните действия на съпруга си – инженер-химик. Той започва да получава съмнителни доставки, в които сякаш има … човешки останки и често се усамотява в отдалечена хижа, собствност на семейството му от години. Съпругата наема частен детектив, който да разследва странностите и така разбира, че мъжът й извършва експерименти, свързани с възкресяването и вечния живот.

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2008 г.