Филми в събота и неделя по bTV – инфо, анонси, видео с онлайн видео и снимки

Филми в събота и неделя по bTV – инфо, анонси, видео

Акценти от филмовата програма на bTV за периода 15 – 21 август 2011 г.

СЪБОТА, 20 август
13:00 ЧАСА
Лятна свалка
Оригинално заглавие: Summer Catch (САЩ, 2005 г.)
Жанр: Комедия
Режисьор: Майкъл Толин
В ролите: Фреди Принц Дж., Матю Лилард, Джесика Бийл, Браян Денъхи и др.

Той е спортист. Тя е момиче от класа. Но любовта ще омотае и двамата в примката на Лятна свалка. Двете национални забавления на Америка – баскетболът и романтиката участват в тази стилна комедия.
Фреди Принц Дж. е в ролята на красавеца Райън, който се надява да си проправи пътя към успеха, включвайки се в лятната лига на Кейп Код. Джесика Бийл е богатата хубавица Тенли, летуваща на същото място. Той я обича. Тя го обича. Но има малка пречка. Семейството на Тенли смята любовта с обикновено момче за изключително безперспективна. Безброй комични ситуации, гореща музика и чаровни актьори, ще превърнат това лято в една забавна свалка.

НЕДЕЛЯ, 21 август
13:00 ЧАСА
Час пик 2
Оригинално заглавие: Rush Hour 2 (САЩ, 2001 г.)
Жанр: Комедия, екшън
Режисьор: Брет Ратнер
В ролите: Алън Кинг, Джеки Чан, Крис Тъкър, DMX

Най-бързите ръце на Изтока отново се съюзяват с най-голямата уста на. Джаки Чан отново играе инспектор Лий от Кралската хонконгска полиция, който се връща в Китай заедно със своя американски колега – лосанжелиския детектив Джеймс Картър (Крис Тъкър). Двамата възнамеряват малко да си починат, но тутакси са въвлечени в разследването на убийството на двама американски митнически агенти, попаднали по следите на заговор за фалшифициране на стодоларови банкноти, в който е въвлечен и Рики Тан (Джон Лоун) – един от най-могъщите гангстери от Триадата и стар враг на Лий. Но двете ченгета, колкото и да са печени, имат нужда от подкрепа – помагат им сексапилната тайна агентка Изабела (Роузлин Санчес), милиардерът-хотелиер Стивън Райн (Алън Кинг) и опасната фатална жена Ху Ли (Жан Зъи).

17:20 ЧАСА
Мъже в черно 2
Оригинално заглавие: Men In Black 2 (САЩ, 2002 г.)
Жанр: Фантастика, комедия, екшън
Режисьор: Бари Зоненфелд
В ролите: Томи Лий Джоунс, Уил Смит, Рип Торн, Лара Флин Бойл и др.

Изминали са четири години откакто агентите – преследвачи на същества от чужди светове предотвратиха междугалактическа катастрофа с непредсказуеми последствия. Кей вече се е завърнал към комфорта на цивилния живот, докато Джей продължава да работи за „Мъже в Черно” – стабилно финансирана неофициална правителствена агенция, която контролира всички извънземни форми на живот появили се на Земята. Докато разследва привидно рутинно престъпление, Джей разкрива зъл план, ръководен от Серлеена – отвратително Килотианско чудовище, което се маскира като секси модел на бельо. Това е напрегната надпревара с времето, през която Джей трябва да убеди Кей, който е единственият жив човек, способен да спаси галактиката. Проблемът е, че Кей няма никакъв спомен за времето прекарано в агенцията. Дали той ще се върне отново в агенцията преди Земята да бъде разрушена напълно?

20:00 ЧАСА
Двойна комбина
Оригинално заглавие: Double Team (САЩ, 1997 г.)
Жанр: Екшън
Режисьор: Харк Цуи
В ролите: Жан Клод ван Дам, Денис Родман, Мики Рурк и др.

Джак Куин (Жан-Клод ван Дам) – най-добрият борец срещу тероризма, иска да излезе от играта. Но в навечерието на последната си мисия той изпуска целта си – опасният и загадъчен терорист Ставрос (Мики Рурк) – и губи всичко за части от секундата. Куин идва в съзнание в Колонията – лагер за разузнавачи, които са твърде опасни, за да бъдат оставени на свобода, но и твърде ценни, за да бъдат премахнати.

Има само един човек, който може да помогне на Куин да се върне в играта – ексцентричният, но не по-малко опасен търговец на оръжие Йаз (Денис Родман)….

Препоръчителен родителски контрол. Филмът не се препоръчва за лица под 12 години.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 август 2011 г.