Филмът Сексът и градът по bTV – видео с онлайн видео и снимки

Филмът Сексът и градът по bTV – видео

Акценти от филмовата програма на bTV за периода 18 – 24 февруари 2013 г.

СЪБОТА, 23 февруари
20:00 ЧАСА
Сексът и градът
Оригинално заглавие: Sex and The City: The Movie (САЩ, 2008 г.)
Жанр: Комедия, Романтичен
Режисьор: Майкъл Патрик Кинг
В ролите: Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, Кристин Дейвис, Синтия Никсън, Крис Нот, Дженифър Хъдсън, Джейсън Люис и други

Гледай видео анонс онлайн

Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър) е преуспяла лайфстайл журналистка, която от години мечтае за любовта на Джон Престън (Крис Нот). Внезапно той й предлага да се омъжи за него. Приятелките й Саманта (Ким Катрал), Шарлот (Кристин Дейвис) и Миранда (Синтия Никсън) искрено се радват за нея и очакват с вълнение сватбата. Саманта наближава 50-те, но единственото, което продължава да я вълнува, е сексът. Миранда е женена и има дете, но има проблеми със съпруга си Стив, който й изневерява. Шарлот разбира, че е бременна, което прави щастието й пълно. Сватбата на Кари вълнува всички, но нещата се променят в последния момент.

01:30 ЧАСА
Спасителят
Оригинално заглавие: Savior (САЩ, 1998 г.)
Жанр: Драма, военен
Режисьор: Предраг Антониевич
Актьори : Денис Куейд, Стелан Скарсгард, Натася Кински, Джон Макларън и др.

Гледай видео анонс онлайн

Гай е aмерикански доброволец, воюващ на страната на босненските сърби с единствената цел да отмъсти на всички мюсюлмани за смъртта на жена си и детето си при атентат в Париж. При брутална военна акция Гай спасява новородено сираче от мюсюлмански произход. Дали войникът ще възвърне човешкия си облик или желанието за отмъщение ще надделее?

Коментари (0)

Публикувано в на 19 февруари 2013 г.