Филип Киркоров се кипри върху разпятие на концерта в София с онлайн видео и снимки

Филип Киркоров се кипри върху разпятие на концерта в София

Издигат гигантско разпятие за шоуто на Филип Киркоров в София

Руската мегазвезда ще открие първия концерт от националното си турне в България със скандализиращ спектакъл в зала 1 на НДК

На 29 юни в София, кралят на руския поп Филип Киркоров ще стартира националното си лятно турне в България “Просто подари” типично по кралски – седнал на трон, обсипан с бижута за милиони, облечен в златотъкани одежди. Специално за гала-концерта в столицата, технически екип ще издигне на сцената в зала 1 на НДК гигантско разпятие, изградено от десетки мултимедийни екрани, съобщават организаторите от DEGRIS. На фона на уникално светлинно шоу, мегазвездата ще изгрее впечатляващо на сцената, в центъра на огромния кръст.

Филип Киркоров ще даде начало на летните си концерти у нас с внушителен шоу-спектакъл в София. Откриващия концерт в зала 1 на НДК ще бъде реализиран с мащабите и техническите изисквания на грандиозните продукции, които Филип Киркоров поставя на големите световни сцени, и би могъл да се сравнява само с последните сценографии от концертите на Мадона – светлинно шоу, секси танцьори, невиждани мултимедийни ефекти и пищни костюми.

Подвижният кръст, изграден от десетки LED модули, ще се разтвори за впечатляващата поява на мегазвездата в началото на вечерта. Внушителни стъпала ще отвеждат изпълнителя от разпятието до сцената и публиката. След ексклузивния шоу-спектакъл в София, грандиозното национално турне “Просто подари” с шоупрограма N1 в Русия, ще продължи на родна земя с концерти в Пловдив (1 юли), Варна (4 юли) и Бургас (7 юли).

Организаторите от компания DEGRIS издават още, че Филип Киркоров ще представи пред родна публика тричасов репертоар, включващ най-големите му хитове и песни от последните му албуми.

Руската мегазвезда ще смени над 6 различни царствени костюми по време на шоуто, и ще изпълни песни като “Милая”, “Марина”, “Жестокая любовь”, “Единственная”, “Немного жаль”, “Пупсик”, “Диско Бой”, “Циганизация”, “Королева” и др.

Акцент в репертоара на звездата ще са водещите парчета от саундтрака на двете части на филма „Любовь в большом городе“, в които той участва – “Просто подари”  и „Струны“.Специални гости на концерта в София ще бъдат  близките приятели на Филип – Катя и Здравко от дует Ритон, съвместно с които звездата ще изпълни няколко песни.

Билети за грандиозните шоу-спектакли на Филип Киркоров в София, Пловдив, Варна и Бургас могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM  и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив, Летен театър-Варна и Летен театър-Бургас.

Коментари (0)

Публикувано в на 31 май 2010 г.