Филип Аврамов – Царят на комедията е новият Звезден репортер

А вие знаете ли, че лудите в България се увеличават покрай кризата?

Филип Аврамов – звездата от „Байлндо – сцена на мечтите”, е новият звезден репортер на „Календар”. В шоуто, което сбъдва мечти, актьорът и цар на комедията партнира на родената в Братислава Янка Белев, чието съкровено желание е да осигури лечение и пълноценен живот на 4-месечното си бебе, родено с увреждане.

Репортажите на Филип ще гледаме от 25 до 31 октомври в централната новинарска емисия на Нова ТВ. Екипът на „Календар”, който помага на Филип Аврамов в журналистическия му дебют, не пропуска да отбележи неговата експедитивност и схватливост, и нещо, което не се отдава лесно на всеки – перфектно представяне на текст от прима виста. „Освен това, Филип лично и твърде сърцато прие историята за глухонямото момче, за което ще разкаже в първия си репортаж”, разказват от тв екипа.

.

Понеделник, 25 октомври – За глухонемите

Ще научим за историята на едно момче, което никога досега не е работило повече от 1 седмица, въпреки че кандидатствал над 60 пъти за работа… Въобще, възможно ли е човек с увреждания да бъде назначен с постоянен трудов договор у нас…

Вторник, 26 октомври – За имотите

Дали ако си продадеш къщата, можеш да си осигуриш нормални старини – в София, Търново и в някое село. По темата Филип Аврамов ще разговаря с брокери, според които от пролетта досега повече хора продават, но не за да живеят по-добре, а за да оцелеят.

Сряда, 27 октомври –  За грипа

Има ли нужда от притеснение в разгара на есента? Колко вида грип да очакваме? Колко време ще ни държат? Какво съветват лекарите?

Четвъртък, 28 октомври – За психично болните

Вярно ли е, че има бум на психично болни. За последните девет месеца 1000 души да постъпили в Клиниката по психиатрия в Александровска болница. Всички случаи са свързани с депресивни състояния, причинени от кризата. Изследване в Латвия показва, че при нарастването на безработица с 1 процент, с 0,8 нараства броя на самоубийствата… Дали е така и нас?

Петък, 29 октомври – За косата и характера

Можем ли да разгадаем характера на една личност по цвета на косата и прическата. Оказа се, че има и така възможност, а доказателството е направено след изследване. По темата ще чуем, разбира се, фризьор…

Коментари (1)

Публикувано в на 23 октомври 2010 г.