Филип Аврамов надяна „Кецове“ и пропя – I Walk I Talk /премиера/ с онлайн видео и снимки

Филип Аврамов надяна „Кецове“ и пропя – I Walk I Talk /премиера/

Актьорът Филип Аврамов пропя за филма „Кецове“

На 8.09. , в ефира на „БГ Радио“ ще бъде премиерата на пилотния сингъл от саундтрака на „Кецове“ – „I walk I talk”. Парчето е основна тема в българския филм, който тръгва по кината от 28-ми октомври.

В лентата песента се изпълнява от образа на Филип Аврамов – музикант, по прякор Коса.  Музиката на „I walk I talk” е на композитора на саундтрака на „Кецове“ Кирил Добрев, текстът е на втория режисьор на филма Иван Владимиров, китарите са изпълнени от Владо Михайлов, баса – от Чавдар Асенов, а барабаните – от Кирил Добрев.

Факт е вече и официалният плакат на „Кецове“, дело на Михаил Вучков (художествен режисьор), Росен Дуков (дизайн), Диляна Флорентин (фотограф и обработка), Персиан и Цветомир Горанов (стилисти), Венцислава Койчева (грим), Благовеста Маркова (коса).

Сценарий: Валери Йорданов

Режисьори: Иван Владимиров, Валери Йорданов

Оператор: Рали Ралчев

Художник: Сабина Христова

Композитор: Кирил Добрев

Продуценти: Галина Тонева, Кирил Кирилов

В главните роли: Филип Аврамов, Иван Бърнев, Валери Йорданов, Васил Драганов, Ина Николова, Иво Аръков

Историята:

В началото на лятото шестима младeжи решават да зарежат напрежението и проблемите си в големия град и се отправят към едно от последните незастроени местенца по българското Черноморие.

Сред девствени пясъци и огнени залези те намират нови приятелства, любов и  независимост. Но безкрайният летен купон и опитите им да намерят себе си са застрашени от група охранители, наети да пазят плажа от нежелани посетители.

Агресията на града отново застига шестимата приятели, но този път те нямат намерение да бягат. Дебютът на младите режисьори е въздействащо и реалистично отражение на търсенията, чувствата и борбения дух на новото поколение.

Филип Аврамов (в ролята на Кóса)

Филип Аврамов е роден на 9 септември 1974 в София. Завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. Първата му главна роля в киното е във филма на Иглика Трифонова ПИСМО ДО АМЕРИКА (2001). Следват ОПАШКАТА НА ДЯВОЛА (2002),

КАЛАБУШ (2003), ЦЕЛУВКАТА (2004), сериала ПАТРИАРХАТ (2005), ШИВАЧКИ (2006), първият му съвместен проект с Валери Йорданов РАЦИ (2009) и ТИЛТ (2010).

Участва в близо 20 театрални постановки в софийски театри.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 септември 2011 г.