Фил Колинс не се самоубива единствено заради децата с онлайн видео и снимки

Фил Колинс не се самоубива единствено заради децата

Фил Колинс призна, че е мислил за самоубийство

Колинс също сподели пред Rolling Stone, че не желае да се завръща към поп музиката

В откровено интервю за музикалното списание, Фил Колинс изрази подозрението си, че вече е живял в минал живот и че мисли за самоубийство. Уединеният изпълнител прие писателя  Erik Hedegaard в изненадващо скромния си дом в Швейцария.

Там певецът обясни, че прекарва по-голямата част от времето си в занимания с огромната си колекция артефакти от Аламо и с отглеждането на двамата си сина.

Оказа се, че десетилетията, изпълнени с критика са оказали влияние и Колинс споделя, че няма желание да създава нова музика, след последния си албум Going Back’.

За снимките, които направил в Аламо (Мексико), изпълнителят коментира, че носят паранормален заряд. Наскоро медиум му казал, че в предишния си живот е участвал в прословутата битка. Въпреки че Фил Колинс не иска да звучи като особняк,  е готов да повярва.

Злополука с врата на певеца го прави неспособен да задържи палките за барабана и дори да се подписва. ‘Аз така или иначе щях да спра да свиря на барабани’ – каза той. ‘Не ми липсва.’

В същото време  Колинс признава, че през последните години е мислил за самоубийство. ‘Бих взел свръхдоза или бих измислил нещо друго безболезнено. Но няма как да причиня подобно нещо на децата. Просто напоследък често разсъждавам върху последните думи на един самоубил се през 60те комедиант, който казва: ‘Прекалено много неща се прецакват прекалено често’.’

Последният албум на Фил Колинс, Going Back’ е на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 ноември 2010 г.