Фики Стораро и Гюлджан сгодени с онлайн видео и снимки

Фики Стораро и Гюлджан сгодени

Във въздуха витае любов и стрелите на Амур играят своя вълшебен танц в най-любовния месец от годината. Само няколко дни преди празника Свети Валентин Фики изненада своята любима Гюлджан с годежен пръстен. Това се случи в Белгия по време на неговото Европейско турне пред погледите на най-близките на изпълнителя и неговата избраница. Фики побърза да сподели радостта си с всички свои фенове, първо в официалния си профил Инстаграм с вълнуващо видео и много романтичен текст:

“Обещахме си да се обичаме до живот! Обичам те, мое щастие, моя любов!”.

Клипът е дълъг само секунди, но на него отлично се вижда как Фики слага годежен пръстен на любимата Гюлшен. Той е облечен в бяла официална риза, а тя е в тъмните тонове – точно обратното на дрескода за наближаващата сватба.

Младите влюбени получават поздравления на четири езика в интернет страницата на видеото – на български, турски, английски и даже френски. Специална честитка идва от Софи Маринова, която много обича Фики и му следи любовния живот отблизо.

За феновете това е изненада, никой не очакваше толкова бързо да се развият нещата между Фики и Гюлшен. Покрай Нова година той за първи път показа гаджето на снимка; в началото на декември призна, че е срещнал голямата любов.

На заден план се вижда майката на Фики, Валя, която сияе от щастие и държи в ръцете си плик, в който по всяка вероятност има подарък за снахата.

Видеото бе придружено от клетвата на Фикрет: „Обещахме си да се обичаме до живот! Обичам те, мое щастие, моя любов!!!“. ПИК публикува снимки от партито по случай годежа. На една от тях бъдещите младоженци разрязват торта под формата на сърце.

Булката на Фики е родом от Търговище, като с него я свързва дългогодишно приятелство. Семействата им са близки още от времето, когато Сторарови са живеели в Шумен. „Фики и Гюлджан се знаят от деца и си останаха много близки, дори след като той стана известен“, коментират те.

За първите два дни видеото има рекордните 18 000 преглеждания и близо 150 коментара, в които почитателите му поздравяват новата светска двойка. Най-вероятно двамата ще празнуват заедно Свети Валентин в Холандия, където е последният концерт от Европейското турне на изпълнителя.

Засега влюбените гълъбчета не са обявили датата на сватбата си. Близки до изпълнителят обаче споделят, че това най-вероятно щяло да се случи през лятото. Въпреки многобройните си ангажименти, Фики ще си вземе почивка, за да се наслади на сватбата и медения месец с любимата си.

По инфо на вестник България днес, Planeta.TV, агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 13 февруари 2017 г.