„Фиеста ТВ“ представя: четири премиери от 1-ви октомври!

Какво можеш да видиш в „Откриването предстои”, „Люта Америка”, „Да живее десертът!” и „Вкусът на живота”?

Нови поредици стартират през октомври по Фиеста ТВ. Четири от тях още от първия ден. Пътешествия до екзотични острови, кулинарни изненади, трепети по откриване на нови заведения, зашеметяващи коктейли… Заедно с Фиеста ТВ ще преоткриете кулинарния свят.

Откриването предстои

Кой не е ходил на ресторант? Кой не е мечтал да открие собствен? И Вие ли сте от тях? Ако е така – това е Вашата поредица. Ще участвате в откриването на различни по вид и стил заведения. Ще се запознаете със собствениците, ще научите за техните идеи от първа ръка. В новите епизоди ще проследите вълненията, тревогите и надеждите на десетки хора от цял свят, дръзнали да открият свой ресторант. Вижте как идеите им стават реалност. Те преживяват инфарктни състояния, плачат, събират последните си спестявания… Усилията им са възнаградени стократно, когато видят плода на усилията си… Бъдете с тях…

Люта Америка

Латиноамериканска фиеста по телевизия Фиеста. Как се прави и най-вече как се пие текила… Какъв е вкусът на виното в Мендоса, Аржентина… Как се прекосяват на кон Андите… Как да се пазарим на пазара в Гуадалахара… Всичко това в „Люта Америка” – новата поредица на Фиеста ТВ.

Ако искате да видите, вкусите и почувствате Латинска Америка, огнената водеща Роана ще ви бъде гид в живописния свят на наследниците на испанските и португалските пътешественици и конкистадори.

Роана ще ви покаже тайнствените пирамиди на древните маи и приказните дворци на европейските нашественици. За разнообразие ще ви срещне с чудния свят на тангото или пък с авантюристичния дух на латиноамериканските каубои „хуасо”.

След бурни преживявания човек огладнява. Тогава идва ред на изкусителната латиноамериканска кухня. Роана ще ви въведе в най-представителните и най-често посещаваните мексикански, чилийски и аржентински ресторанти.

Да живее десертът!

Жак Торес станал сладкар на 15 години. От тогава той подслажда живота на президенти, крале и звезди на шоу-бизнеса. Сега той е на екрана на Фиеста ТВ, за да подслади и вашия живот. Научете тайните му.

Очаква ви пир на сладкарското изкуство. Ако сте си мислели, че знаете нещо за сладките, сега е време да се уверите в обратното. Трите епизода в съботата и трите в неделя ще бъдат приятен завършек на уморителната ви седмица. Започваме новата поредица „Да живее десертът!”, в която френският майстор-сладкар Жак Торес ще ви покаже изискани, примамливи и изкусни десерти.

Вкусът на живота – пътешествия и кулинарни изкушения

Това е животът, който всички бленуват. Бели плажове, презокеански лайнери, петзвездни хотели… „Вкусът на живота” ще ви отведе в най-известните курорти на света.

Ще се насладите на комфорта и лукса. Ще се дивите на чудесата на природата. Ще се потопите сред екзотични забележителности и ще докоснете историята. Най-елитните готвачи в света ще приготвят своите специалитети пред очите ви.

Преживейте пътешествие, което ще донесе нов вкус в живота ви! Кой знае, може би утре Вие ще бъдете в този курорт и то не виртуално…

Коментари (0)

Публикувано в на 2 октомври 2009 г.