„Фиеста ТВ“ – новата седмица ще е още по-вкусна! с онлайн видео и снимки

„Фиеста ТВ“ – новата седмица ще е още по-вкусна!


„Легенди” живеят в дома на Фиеста ТВ

Посрещнете новите епизоди на „Майстори готвачи” като стари приятели, завърнали се от далечни места!

Нобелов лауреат в „Люта Америка”! Роана изследва Чили чрез личния кулинарен свят на поета Пабло Неруда.

За да ви се услади краят на седмицата, не пропускайте „Да живее десертът!” Изкушенията на Жак Торес са размеквали такива мъже като Франсоа Митеран и Роналд Рейгън.

Майстори готвачи
Майкъл Боначини изпраща лятото с паеля


Те са отново тук! По-добри и креативни от когато и да било.

Ако бяха композитори, щяха да създадат Рапсодия в синьо.
Ако бяха скулптори, щяха да изваят Мадоната.
Ако бяха дизайнери, щяха да създадат Ферари.

Те са майсторите готвачи – импровизатори и класици, педантични и неустоими! Следяхме с трепет кулинарните им търсения в първия сезон на поредицата. Учехме се от тях и ги обикнахме. Разкриха само на зрителите на Фиеста ТВ малките тайни на големите кулинарни шедьоври.

Нови елитни попълнения застават редом до Майкъл Боначини и компания. С още по-артистични и гурме изпълнения.

От 17 октомври всяка събота и неделя по три нови епизода на „Майстори готвачи” – сутрин в 10,30 ч., следобед в 16,30 и вечер в 21 ч.

Люта Америка
Роана разбулва тайните на нобелистите


Тази седмица неуморимият скиталчески дух на Роана ще ни отведе в Чили – страната на страстите и противоречията, за да ни предложи различен поглед върху личния свят на нобеловия лауреат за литература Пабло Неруда.

В седмицата, когато Шведската академия раздава нобеловите награди ние ще се пренесем хиляди километри далеч от Стокхолм – в чилийските градове Валпараисо, Исла Негра и Сантяго, за да усетим, вкусим и изпитаме онова, което поетът Пабло Неруда е възпял.

Не пропускайте всеки уикенд от 10 ч. сутринта, 16 ч. следобед и 21. 30 ч. вечерта пътешествието, което открехва вратата на южноамериканската кухня и надниква право в сърцето на „Люта Америка”.

Да живее десертът!
Жак Торес разсъждава върху изкуството


Сред хората битува мнението, че изкуството живее в музеите – отиваш в галерията, бродиш из залите, разглеждаш и се прибираш вкъщи, изпълнен с впечатления.

Майсторът-сладкар Жак Торес също е част от света на изкуството. Той е обрал не една и две награди за артистичност и подчинил на вкусовете си световните лидери.

Гледайте „Да живее десертът!” всяка събота и неделя от 11,30 ч., 17,30 ч. и в 22,00 ч. – сладкият финал на вашите почивни дни.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 октомври 2009 г.