Фейсбук скочи срещу „расиста“ Здравко от Ритон с онлайн видео и снимки

Фейсбук скочи срещу „расиста“ Здравко от Ритон

Здравко унижи Прея и си навлече гнева на зрителите на „Музикална академия“

Коцето Калки си тръгна от „Музикална академия“. Това стана след зрителски вот. Калки загуби от Етиен Леви, който спечели 63 % подкрепа.

Коцето пък събра едва 37 %, като се представи с песента към мюзикъла „Коса“- „Let the Sunshine In“ и „Синева“ на Васил Найденов.

Етиен Леви бе подготвил за своите изпълнения песента на Джордж Майкъл – „They Won’t Go When I Go“ и „Шесто чувство“ на група „Трик“.

Прея пък изпя „Молитва “ на Мария Шерифович.

В шоуто отново не липсваха скандали. Здравко от „Ритон“ си навлече гнева на зрителите заради отношението към Прея. Той унижил тъмнокожата участничка в „Музикална академия“ като заявил, че можела само да му чисти къщата. Репликата била изказана в частен разговор, но дочута от екипа на шоуто и подшушната на Рут. Рут Колева е ментор на младата чернокожа перла Прея от ж.к. Люлин.

„Как ще я мразя – та аз я съжалявам“, няколко пъти натърти той и завърши ударно: „Прекалено много я съжалявам, за да я мразя!“.

В социалните мрежи зрители изригнаха срещу поведението на Здравко. „Какъв невъзможен селянин… Един „музикант“, който не може да оцени артистичноста и автентичноста на млади таланти като Прея, не трябва да седи на тази скамейка. Трябва да стои вкъщи и да гледа и да се учи, защото ако живееш в миналото, дори с изкуството си, няма как да се наложи в модерното общество“, написа зрител във Фейсбук. Половинката на Катя бе наречен и смотаняк, смешник и кретен от ядосани фенове на шоуто.

Рут Колева се присъедини към фейсбук група „Искаме Здравко вън от Музикална академия“

На 6 ноември беше създадена група във Фейсбук срещу Здравко от „Ритон“. Групата хули музиканта брутално, а най-ярко в нея се откроява Рут Колева.

Групата „Искаме Здравко вън от Музикална академия“ има над 100 почитатели. В описанието са записани част от мотивите за създаването й: „Побъркана псевдо звезда и расист! Свалете този боклук от екрана!“. „Този човек няма право да се държи така с младите и с техния ментор! Срам за българската естрада“, уточняват останалата част в първия си пост създателите на групата.

Групата можете да разгледате ето тук.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Частично е използвано инфо на VsekiDen.com

Коментари (1)

Публикувано в на 7 ноември 2013 г.