Фестивал с Джон Лоутън и Б.Т.Р. в Дъбрава благоевградско

Джон Лоутън и Б.Т.Р. са хедлайнерите в третото издание на фестивала „The Brava fest“

Джон Лоутън и Б.Т.Р. са хедлайнерите на рок събитието в Югозападна България това лято – третото издание на фестивала „The Brava fest“, чийто домакин ще бъде отново благоевградското село Дъбрава в началото на септември, съобщи пресцентърът на община Благоевград.

Точно месец остава до „The Brava fest- Volume 3“. Музикалното събитие обещава вълнуващи срещи с любими изпълнители и групи на почитателите на рока. От 1 до 3 септември гостите на рок фестивала на Пиринския край ще имат възможност да се докоснат до легендарния английски музикант, рокендрол и блус вокалист на „Юрая Хийп“ Джон Лоутън и обичаните български рок легенди от Б.Т.Р., които са хедлайнерите на тазгодишното издание на фестивала.

Основен организатор на събитието тази година е Асоциацията за европейско развитие на българското село, а съорганизатор е Радио Благоевград, информират от общината. Акцентът в третото издание е популяризирането на рок музиката сред подрастващите и рок академията на музикално училище „Престо“ ще се пренесе в Дъбрава.

През трите дни на сцената ще излязат местни групи, участници в „Голямото рок междучасие“ и рок банда от съседна Македония. В лицето на Цонко Цонев – Кметъла, The Brava fest спечели приятел и поддръжник, който за втора поредна година ще представи именно на това събитието и своята втора книга – “ Кметълски истории. Катунът от Каварна“, допълват организаторите. Това са само част от изненадите в „The Brava fest – Volume 3“. Тази година фестивалът се реализира с финансовата подкрепа на Община Благоевград и Фондация „Америка за България“.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 август 2017 г.