Фермата финал 20.12.2015 + видео – Райно, Нора или Симеон? с онлайн видео и снимки

Фермата финал 20.12.2015 + видео – Райно, Нора или Симеон?

Финалът на „Фермата” е в неделя, 20 декември, от 20.00 часа. Победителят ще бъде избран с помощта на три различни компонента – три последователни дуела за тримата финалисти, вътрешният вот на отпадналите участници и зрителският вот.

Победителят ще бъде този, който има най-сполучлива комбинация от фермерски умения, комуникативност и харизма. За целта победителят трябва да получи най-голям сбор от точки от всичките три компонента на финала. А всеки компонент се състои от фаталните 13 точки, които трябва да се разпределят между участниците.

Трите дуела ще тестват фермерските умения и знания на финалистите. Ще има две битки и въпроси от алманаха. Пред тримата финалисти ще са разположени около 200 въпроса от алманаха, като всеки е запечатан в отделен плик. Всеки тегли въпроси по 2 пъти. След всеки изтеглен плик, водещият го взима, отваря го и вади три по-малки плика, които подава на всеки от финалистите. При знак от водещия, те отварят пликовете пред себе си и на черна дъска пишат своите отговори. След шестия въпрос бай Георги ще бъде натоварен с отговорната задача да зададе още един последен въпрос, който не е от Алманаха.

Кои ще бъдат двамата сигурни финалисти и кои двама ще се изправят във финален дуел за участиена финала, зрителите ще видят тази вечер от 21.00 часа.

Потърси видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Видео анонс

Коментари (0)

Публикувано в на 20 декември 2015 г.