„Ферма в Ирландия“ – bTV излъчва вълнуващ нов минисериал

Събота и неделя, 22 – 23 май, 13:00 часа
Ферма в Ирландия – минисериал, 1 и 2 част
(Our Farm in Ireland, parts 1 and 2)
Германия, Минисериал, 2008
Режисьор: Карола Медер
В ролите: Даниел Моргенрот, Ева Хаберман, Клаус Вилдболц, Ноеми Славински, Лаура Зонтаг и други

Заснет на оригинални места по крайбрежието на Южна Ирландия, близо до Корк, филмът показва на зрителите вълнуващите и бурни събития в живота на д-р Мартин Уинтър и семейството му.

Д-р Мартин Уинтър е сърдечен хирург в болница в Берлин. Останал вдовец преди четири години, той живее с дъщерите си Мария, Елизабет и Паула. Най-малката дъщеря Паула страда най-много от смъртта на майка си. След като тя получава сериозен астматичен пристъп Мартин разбира, че трябва да направи нещо, така че семейството му да може най-накрая да приеме огромната загуба и Паула да оздравее. Той решава да поднови предложението на Ан и Питър O’Мали да ги посетят в тяхната овцевъдна ферма в едно романтично малко ирландско градче близо до брега.

При пристигането им в Ирландия, семейство Уинтер отиват на сватбено тържество. Ерин О’Тул е сред гостите на сватбата. Тя веднага е привлечена от д-р Уинтър…

Те започват да се чувстват като у дома си в красивата ферма и решават да остана в Ирландия. Доктор Уинтър лекува хората в малкото градче, след като местният лекар се оттегля заради болест. В града има жена, която привлича вниманието на Мартин – Ерин О’Тул. Двамата се влюбват един в друг. Когато Мартин предлага на Ерин да се оженят, младата жена спонтанно приема. За съжаление Ерин крие тайна.

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2010 г.