Феновете на Примата отброиха: 10 дни до концерта на Глория! с онлайн видео и снимки

Феновете на Примата отброиха: 10 дни до концерта на Глория!

Ще има не една и две изненади в най-голямата Зала 1 на НДК

Точно 10 дни остават до грандиозния концерт-спектакъл в най-голямата концертна зала в България – зала 1 на НДК-София, който Глория ще подари на всички свои приятели и почитатели.

Примата на поп-фолка не е правила свой самостоятелен концерт от 2003 г., когато пак в НДК представи песните от албума си „Крепост“.

Новият спектакъл ще бъде още по-грандиозен и впечатляващ, уверяват ни хората, запознати със сценографията и хореографията на песните, информира Планета ТВ.

В него Глория ще представи най-големите хитове в своята 15-годишна кариера, както и няколко съвсем нови песни, една от които е „Хипноза“, записана само преди месец.

Певицата вече обяви, че в концерта участие ще вземе звезда-изненада, както и нейната дъщеря Симона. Само няколко дни преди концерта в София, популярно българско издание ще предложи на своите читатели специален брой, в който Глория ще разкаже най-интересните моменти от живота си на сцената.

Богатият снимков материал ще впечатли пленените от поп-фолк музиката и със сигурност бързо ще превърне изданието в библиографска рядкост.

Коментари (0)

Публикувано в на 13 октомври 2009 г.