Феновете на N-Joy категорични: Danza Kuduro е хитът на лятото!


Дон Омар се очертава като фаворит в лятната класация „N-JOY Summer Hits Top 20”

Поради големия интерес към класацията на радио N-JOY се увеличава и броят на наградите

Парчето на Дон Омар „Danza Kaduru” се очертава като фаворит за летен хит в класацията

N-JOY Summer Hits Top 20”. В сряда, едва един ден след старта на класацията в официалната Facebook страница на радио N-JOY, бяха отчетени над 2 000 гласа от феновете на най-голямата музикална радиоверига в България. Към петък гласувалите за любимо лятно парче наближават 4 000.

Големият интерес към класацията е причината за увеличаването на броя на наградените на финала на класацията. Не трима, а деветима ще бъдат късметлиите, гласували за своя фаворит, които ще бъдат изтеглени чрез жребий за наградите– приказно богати кошници с продукти от производител на кетчуп, лютеница, пюрета, сосове, зеленчукови консерви и майонези.

Жребият ще се състои на 31 август 2011г. в специален блок в шоуто „Шоуто на Стан” в ефира на радио N-JOY, когато ще стане ясно кои са най-харесваните от слушателите  летни парчета и кой е тоталният хит на лято 2011. До момента водещи позиции в лятната класация  на радио N-JOY имат още „Dirty Dancer” на Eнрике Иглесиас, „I’m In To You” на Дженифър Лопес, „All my people” на Саша Лопес. Пълният списък на селектираните 20 най-горещи летни хита в класацията N-JOY Summer Hits Top 20” можете да видите в официалната Facebook страница на радио N-JOY.

Виж секцията на Радио N-Joy в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Коментари (4)

Публикувано в на 6 август 2011 г.