Фенове награбиха звездите на X Factor /снимки/ с онлайн видео и снимки

Фенове награбиха звездите на X Factor /снимки/

Вечер на любимите български хитове в “X Factor”

Стотици фенове се срещнаха със своите любимци от „X Factor

Изпълнения на едни от най-любимите български песни на всички времена ще представят финалистите в предстоящия лайв концерт във вторник.

Сред хитовете ще бъдат песни на Сигнал, Васил Найденов, Орлин Горанов, Мария Илиева, Графа и други.

Концертът, освен по Нова ТВ, ще бъде излъчен и директно по „БГ радио” от 20:00 часа на 18 октомври.

Слушателите и зрителите на предаването ще имат възможността да се насладят и на първото общо изпълнение на десетте финалисти в лайф във вторник. Тогава те ще представят един от емблематичните хитове на Васил Найденов. Кой ще бъде той, зрителите ще видят само по Нова ТВ.

В сряда във вечерта на елиминации, специалният гост в шоуто ще бъде Васил Найденов, който ще зарадва зрителите с общото си изпълнение с 10-те финалисти в “X Factor”.

Срещата на участниците в „X Factor“ с техните фенове доказа огромната им любов към шоуто. В събота стотици фенове на „X Factor“ имаха възможността да се срещнат лично с финалистите. Дошлите да вземат автограф и да се снимат с любимите си изпълнители, буквално изпаднаха в истерия в момента, в който те се появиха.

Желаещите да се докоснат до своя фаворит бяха в пълен екстаз, какъвто сме виждали само по концерти на световноизвестните звезди. Тълпата окупира „X-факторите“ до степен, в която опитваше да вземе част от тях със себе си, твърдят пиари на шоуто.

Какво споделиха участниците, както и кадри от срещата, ще видим във вторник.

Виж още снимки от срещата на феновете и X Factor:

x_factor_fenove

Коментари (0)

Публикувано в на 16 октомври 2011 г.