Fanta Dance Festival 2015 – програма и информация

На 11-тия Fanta Dance Festival ще бъде горещо

Най-голямото танцово събитие в България – Fanta Dance Festival ще се проведе в залите на Националния дворец на културата и ще ви предостави възможността да видите на живо и да се докоснете до таланта на едни от най-добрите световни и български хореографи, танцьори и учители по салса, бачата, кизомба, суинг, хип хоп.

За 11-та поредна година ще бъдете част от най-динамичните уроци и ще бъдете свидетели на най-бляскавата шоу програма. FANTA Festival е отворен както за любители, така и за професионалисти.

В тазгодишното издание на фестивала има много силно присъствие на кюбън изпълнители. За всички любители на автентичната салса, кубинците Son Deacokan, Ivansito Camaguey, Danger Rodriguez, Alfredo Torres, Raul Torres & Salsa con Miguel ще се включват в програмата с шест изпълнения, кюбан уроци и с отделна кюбан зала за партитата.

За всички Кизомба фенове има специален Кизомба пас, ще се учите от едни от най-добрите учители в България, като Garo Uzunyan, Miro Dance, KizombaHolics, Amigos.

Всяка вечер ще завършва с шоу-програма. Фестивалът приключва на 10 май с гала танцовата продукция “Night of the Oscars”най-добрите танцьори в страната ще пресъздадатцеремонията по връчване на Оскарите и ще пренесат зрителите в Dolby Theater, Лос Анджелис. Начало – 20:30 часа.

11-то издание на Fanta Dance Festival – 8, 9 и 10 май – НДК.

Вижте програмата и още информация – във Фейсбук

Коментари (0)

Публикувано в на 29 април 2015 г.