Фънки във ВИП Брадър: Да легализираме марихуната! /видео/

Кристина Патрашкова напусна първа ВИП Брадър на 22 октомври, понеделник. Тя даде медальона си на Багата. Следващия понеделник пък в шоуто ще влезе Любен Дилов-син, който защитаваше журналистката в прякото предаване по Нова. Вторият изгонен е Ники Мартинов.

Преди това Фънки като Димитър Станишев изнесе най-добрата предизборна кампания в Къщата на ВИП Брадър, победител обаче стана Багата в ролята на Бойко Борисов. Благой Борисов получи 5 бюлетини, а Фънки – едва две. Другите двама номинирани за изгонване с мисия да се превъплатят в политици – Кристина Патрашкова като Меглена Кунева и Ники Мартинов като Волен Сидеров си поделиха съответно второто и четвъртото място. Гласуването бе извършено от обитателите в къщата на ВИП Брадър.

С яркото си чувство за хумор Фънки предложи: Да разпродадем страната веднага, да дадем на съседите каквото поискат, да остане само София – град-държава, за който да се обявят визи. Навсякъде да се слуша рок и да има много рок клубове, настоя Димитър “Станишев”. Да затрием и нацията, ние ставаме граждани на света, извика на финала на словото си Фънки и за капак прокламира: Да легализираме марихуаната!

Далеч по-скучна бе речта на Кристина “Кунева”, която се обяви за образование и култура вместо строеж на магистрали.

Багата бе подготвил слово едно към едно с думите на премиера Бойко Борисов. Направихме идеална инфраструктура, запазихме финансовата стабилност, когато съседите ни фалираха, беше ни трудно да вдигнем пенсиите, трябва да ни дадете шанс да довършим започнатото, призова Благой “Борисов”.

Давам предизборно с по 5 лева отгоре, обеща Николай “Сидеров” и раздаде по 10 нарисувани лева на съквартирантите. Той се обяви за смяна на звука от джамиите с Вагнер. Асистентка в предизборния му щаб бе Златка, която разтърси гръд, за да покаже „бюлетина № 2“.

Багата е най-добър, заяви Мира Янова от МБМД в студиото на Ники Кънчев. Фънки е номер едно, отсече Маги Халваджиян.

След като Патрашкова и Мартинов се озоваха на свобода, в „кошарката“ на ВИП Брадър „закудкудякаха“ тризначките Вяра, Надежда и Любов. При влизането им обаче къщата бе потънала в тъга, най-вече по Ники Мартинов, който, напускайки, заръча на съквартирантите да изключат печката. Защото готвел… Това послание прозвуча тъжно и мелодраматично и сълзи обляха лицето на Юлиан Константинов. Тризначките, от своя страна, се възмутиха, че съквартирантите не са ги посрещнали възпитано. Мнозина се бяха скатали, усамотени в тъгата си по Ники Мартинов. Така настроението на надъханите момичета се оказа в противовес с това на останалите ВИП персони.

Гледай видео запис от ВИП Брадър – 22 октомври: част 1, част 2, част 3, част 4, част 5, част 6.

Линк в Nova Play.

На снимката: Фънки неузнаваем в ролята на Станишев

Използвано е инфо на агенция Дартс нюз

Коментари (0)

Публикувано в на 23 октомври 2012 г.