Фънки мели с роми, пее „Джелем, джелем“ с онлайн видео и снимки

Фънки мели с роми, пее „Джелем, джелем“

Димитър Ковачев-Фънки, Калин Вельов и Пепа Петрова снимат продължение на сериала „Богат-беден“ в „Шатра“

Трите музикални звезди ще гледаме в ефира на Нова ТВ във вторник, които повече ще танцуват, отколкото ще пеят. Техен домакин е ромското семейство Бекташеви от Ракитово.

В ролята на богатия брат е Димитър Бекташев, който е и главата на голямата и задружна фамилия. Той има три деца и подпомага с каквото може всеки член на рода.

По-бедният брат – Илия Бекташев е горд баща на шест деца. Мечтата му за син се сбъдва едва с шестата рожба. Преди нея има последователно три дъщери, а номер четири са момиченца близначки. Третият брат, който дели покрив с главата на фамилията, е най-ученият – Асен. Той е със средно-специално образование, но работи в „Чистота“. Според него не е срамно да изхвърляш боклука, срамно е да крадеш.

Димитър и Илия живеят в две къщи с общ двор – истинска илюстрация на концепцията „Богат-беден“.

Първата задача за звездното трио е да изпеят ромския химн „Джелем, джелем“. Първите двама, справили се най-добре, ще нощуват в къщата на Димитър, а класираният на трето място, ще дели постеля с многолюдното домочадие на Илия.

Ромите са възхитени от изпълнението на Фънки. Той е определен за същински  Цветелин Кънчев. Но дали това ще е достатъчно, за да остане в охолните условия на широката къща и дали професионалната поп-фолк певица Пепа и артистичният Калин Вельов няма да влязат под кожата на Бекташеви, ще стане ясно още във вторник.

Междувременно звездите са гостени богато и заведени на ромска дискотека. Атмосферата разтапя Фънки, който ще се впусне смело в кючека и скромно ще сподели, че танцуващ хипопотам не е най-добрата гледка.

Пепа Петрова и Калин Вельов дават всичко от себе си в танците, но решават да се приберат, за да имат сили за следващия ден.

Двамата адаши – Димитър Ковачев-Фънки и главата на фамилията Димитър Бекташев остават във вихъра на танците.

Фънки ще заяви, че могат да го приберат само с полиция. В ролята на орган на реда се оказва съпругата на адаша Димитър – Запрянка, която малко по-късно по пижама и наметната с яке, строява едрите мъже с краткото „Айде, момчета, пред мен!“

Пред какви задачи ще се изправят тримата и кой ще новият ромски любимец, ще стане ясно в четвъртък, когато се излъчва финалният епизод на риалити-формата „Шатра“.

Гледай видео запис от епизод – 26.02.2013 г.

Гледай видео запис от епизод – 27.02.2013 г.

Гледай видео запис от епизод – 28.02.2013 г.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 февруари 2013 г.