Фънки: Криско да влезе в затвора като истински рапър

Фънки: Трябва да вкарат Криско в затвора

Устатият промоутър Димитър Ковачев-Фънки, който е най-колоритният член на „Музикална академия”, е категоричен, че Криско не може да пее.

„Така и не мога да разбера за какво дудне по микрофона и какво иска да каже с текстовете си. Нещо си мърмори под носа, нещо крещи, слушам за бременни, които миришели на аборт и други такива проникновения, които, ако имах коса, щяха да ми я изправят. След като са вкарали такива певци и текстове, логично беше да вкарат и чалга в академията. Там понякога даже има по-нормални текстове, отколкото тези на рапъра“, заяви твърдо скандалният Фънки.

„Аз предлагам момчето да влезе една годна в затвора, като всички истински рапъри, да види какъв е животът наистина и тогава да изрича посланията си. При такова положение може и да му повярвам. Но в момента просто е уникален. Хем не може да пее, хем текстовете му минават рекордите по тъпотия.“, завърши управителят на музикална агенция.

Той призна, че има сериозни търкатия с дъщеря си, която била фен на Криско и му се сърдела, че не го харесва. „Аз какво да направя? Как да втълпя на едно дете кое е музика и кое не? Ето какво прави нашата музикална индустрия – издига идоли-идиоти и зомбира публиката, особено младото поколение“, бесен е Фънки.

Безкомпромисният музикант нарича отпадналия участник Любен „тъпо копеле”. И леко му се обидил, че той го нарекъл „дебел” и „никакъв басист”.

„Аз казвам ли му, че прилича на раково болен? Обиждам ли го, че е изрод?”, пита промоутърът.

Той не пести думите си и за Лора Караджова и Кичка Бодурова, която трябвало да спре да си пее „нейните думба-лумба и ясу-ясу от едно време”. Затова смята скоро да я ухапе.

Промоутърът разкрива още как след 20-години семеен живот под наем, най-накрая имат собствен дом от година и половина.

По инфо на агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2013 г.