Фамилията сезон 2 епизод 6 от bTV с онлайн видео и снимки

Фамилията сезон 2 епизод 6 от bTV

Стефан Марков открива Ива – тази неделя във „Фамилията” по bTV

В следващия епизод на „Фамилията” – в неделя от 20:00 часа по bTV, Стефан Марков ще се събуди с приятното чувство, че най-накрая е открил любимата си Ива. Но съдбата не е благосклонна към журналиста. Оказва се, че той е прекарал нощта с напълно непознато момиче… В съзнанието му ще нахлуят безброй въпроси, сред които и най-важният – „Кой е болният мозък, измислил цялата тази постановка?!”.

Докато Стефан се опитва да превъзмогне разочарованието си и да разсъждава трезво, Виктор ще съобщи на Борис Арнаудов, че Диана спи с „писарчето”. Главата на фамилията ще предприеме строги мерки. Марков изпада в немилост, а жертва на недоверието към Стефан  ще стане Рени Ковачева, с която той споделя всички свои притеснения и разкрития относно казуса „Ива”.

Последствията от любовната афера между Диана и Стефан ще се окажат много по-болезнени за бившата миска. Тя ще трябва да подпише документите за развода и да изчезне от живота на Арнаудови. Разводът трябва да стане бързо и тихо – Виктор се изнася за няколко дена, а Диана започва да стяга багажа си. Но най-голямата изненада ще й поднесе синът й Георги, който стратегически ще избере страната на баща си и дядо си.

По време на драмата, която се разиграва в семейство Арнаудови, Стефан и детектив Лазаров наблюдават склада, където Ива е била отвлечена. Логиката на полицая ще го отведе до близкото езеро, което след цели пет години още пази една от тайните на фамилията.

Какво ще намерят на дъното на езерото полицаите и как ще реагира Стефан на видяното, зрителите ще разберат във „Фамилията” – тази неделя от 20.00 часа по bTV.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 7 ноември 2013 г.