Фамилията сезон 2 епизод 4 от bTV

Борис Арнаудов реагира остро на компромати –  тази неделя от 20:00 часа във „Фамилията” по bTV

В четвъртия епизод от втори сезон на драмата „Фамилията” по bTV, на 27 октомври от 20:00 часа, Стефан Марков ще върви все по-устремено към отмъщението, в което вижда своето собствено спасение. Журналистът започва да губи търпение, когато и единствените доказателства по казуса „Ива”, с които разполага, изчезват.

В същото време настъпват кризисни промени във взаимоотношенията между мъжете във „Фамилията”, поради факта, че Виктор не е унищожил доказателствата, сочещи към Тони Велев. Напрежението ескалира и между Виктор и Диана. Но бившата Мис България се възползва умело от ситуацията на предизборната кампания на Борис, за да държи близо мъжа си и да отложи развода им максимално напред във времето.

В неделя, от 20:00 часа, зрителите на bTV ще видят как Борис Арнаудов, притиснат от създадените обстоятелства и безбройните компромати срещу него и фамилията, решава да предприеме по-радикални и рисковани мерки. Какви ще са те и до къде може да достигне личната амбиция на главата на семейството, ще стане ясно в четвъртия епизод на „Фамилията”.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 25 октомври 2013 г.