Фамилията сезон 2 епизод 3 от bTV

Борис Арнаудов влиза в политиката – на 20 октомври от 20:00 часа във „Фамилията” по bTV

В следващия епизод на „Фамилията” – тази неделя от 20:00 часа по bTV Стефан Марков ще получи възможността да съобщи новината на годината – Борис Арнаудов влиза в политиката! Организацията на нарочна пресконференция ще даде възможност на журналиста да се доближи до важни за разследването му доказателства, които да предостави и на органите на реда.

Позицията на Диана в дома на Аранаудови ще се разклати още повече. Непримиримостта й към изневерите на Виктор ще доведе до поредната необмислена публична постъпка, която ще ескалира агресията до крайност. Това няма да се хареса на главата на фамилията. Борис ще постави ултиматум на всички да подчинят живота и поведението си на подобряване на имиджа на семейството като част от предизборната му кампания.

Арнаудови ще покажат на хората това, което искат да видят, ще им кажат това, което искат да чуят,  ще ги омаят, а мръсните си тайни ще скрият дълбоко. Но журналистът вече знае истината. Проблемът е, че остава все по-сам в борбата си за справедливост. Дали приятелят му от полицията Румен Лазаров ще успее да му помогне в набавянето на доказателства и каква тайна свързва Виктор Арнаудов и Ива, зрителите на bTV ще разберат тази неделя, 20 октомври, от 20:00 часа в третия епизод от втори сезон на „Фамилията”.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2013 г.