Фамилия Тоника пеят в Чикаго в София – как така?! :)

Фамилия Тоника с концерт в Чикаго, ама не съвсем

Фамилия Тоника ще имат концерт в Чикаго в четвъртък, 21 октомври 2010. Любимите на няколко поколения изпълнители обаче няма да летят до САЩ, а ще кацнат в центъра на София в луксозния пиано бар, носещ името на американския град, приютил най-много българи отвъд голямата вода.

Групата ще пее във формата от основния състав на Тоника СВМилица Божинова, Ралица Ангелова и Драгомир Димитров.

Преди броени дни Ева и Гого се завърнаха от Китай, но все още не са готови да се включат в концертите на Фамилията. Затова и основният репертоар за вечерта ще бъде изграден на базата на хитовете на Тоника СВ.

Някои от шлагерите като „Карнавал” и „Момчето от шлепа” не са изпълнявани повече от 20 години на живо, затова триото ще направи премиера на новите им версии именно в четвъртък вечер в пиано бар „Чикаго” на „Дондуков” 9.

Но разбира се няма да бъдат подминати и всички други обичани песни от целия репертоар на Фамилия Тоника – такава, каквато я знаят и помнят всички.

Изпълнителите на „Нека да е лято” по принцип предпочитат концертите в зали и фактът, че приемат да пеят в определени пиано барове би трябвало да звучи като комплимент за самите заведения – досега са пяли единствено в „Магнито” в София и Свети Влас, а сега и в „Чикаго”.

На концерта се очакват редица ВИП гости, като резервации са направили куп банкери. Бивш президент на България също се очаква на купона.

Tonika SV – Karnaval (1981)

Коментари (0)

Публикувано в на 19 октомври 2010 г.