Фамилия Тоника „изгони“ Васил Петров от Байландо! (+видео) с онлайн видео и снимки

Фамилия Тоника „изгони“ Васил Петров от Байландо! (+видео)

„Звездното момиче” от Пловдив напусна сцената на Bailando

Зрителите предпочетоха каузата на Дидо от D2 и Богдана Митова

12-годишната Нели Солакова участва в благотворителното шоу, за да събере средства за операцията на своята най-дора приятелка  – Ани, която има тумор в своя десен глезен. На сцената й партнира музикантът Васил Петров. За осемте седмици, в които дуетът пя в Bailando, четири пъти журито ги възнагради за талната им с най-високата оценка (30).

„Пълните десетки” обаче тази седмица изоставиха момичето от Пловдив и неговият партньор. В нощта на „Фамилия Тоника”,  Нели и Васил пяха „Ладо ле” и въпреки, че Милица от вокалната група се включи с тях на сцената, триото бе недооценено от журито.

Сходна съдба сполетя и двойката Дидо от D2 – Богдана Митова. Те също като Нели и Васил имаха възможност да се спасят със  зрителската класация, но късметът отново се усмихна на Краси Каракачанов и Рада Рачева с нейното деветчленно семейство мечтаещо за дом.

Вече втора седмица зрителите гласуват за своите фаворити в Bailando още по време на техните изпълнения и ги подреждат в своя класация. Оценките за участниците са сбор от две класации – тази на журито и тази на зрителите, с което хората реално определят кой продължава в шоуто.

В прекия „сблъсък” между двата дуета, този на Нели Солакова с Васил Петров и Дидо от “D2” с 26-годишната Богдана Митова, сълзите на „голямото момиче” трогнаха зрителите и му донесоха спасение. Разплаканата Богдана призова и убеди хората да гласуват за нея, за да събира средства за строителство на къщички за хора с увреждания.

Въпреки, че няма да бъде на сцената в Bailando, Нели продължава да търси подкрепа за своята мечта. Банковите сметки на всички участници, включително на тези извън Bailando, остават отворени на сайта до края на предаването (bailando.novatv.bg).

За времето, в което зрителите на Нова ТВ я гледаха в шоуто, Нели се превърна в тяхна любимка, заради своята лъчезарност и вроден талант да пее. Едва четиригодишна тя става поп-изпълнител на 2004-та в конкурса за деца. На девет Нели прави своя първи солов концерт. Певецът Илия Ангелов написа песен за нея – „Звездното момиче“. Признание за таланта й е поканата от композитора Митко Щерев тя да пее в няколко негови концерта. В оставащото й свободно време, Нели Солакова участва и в концерти на Биг Бенда на Пловдивското радио.

Вижте запис от предаването – дело на elihancho1981 от VBOX7!

Байландо 15.11.10 Част 1 – 5

Байландо 15.11.10 Част 2 – 5

Байландо 15.11.10 Част 3 – 5

Байландо 15.11.10 Част 4 – 5

Байландо 15.11.10 Част 5 – 5

Коментари (0)

Публикувано в на 16 ноември 2010 г.