Епизод по епизод: Фалшива принцеса – турски сериал от БНТ 1 + гледай онлайн с онлайн видео и снимки

Епизод по епизод: Фалшива принцеса – турски сериал от БНТ 1 + гледай онлайн

Съвременна Пепеляшка в Турция.

Богатият принц среща бедната принцеса. Невинната лъжа на бала е необходимата грешка за началото на истинска любов.

Фалшива принцеса” разказва почти приказна история за еманципирана майка с дете, отношенията й в работата, квартала, с роднините и бившия й съпруг, докато не среща любовта. Джейлян е разведена, живее в беден квартал със сина си и работи като камериерка в петзведен хотел. Инцидент със сина й Али я запознава с благородния ерген Керем, наследник на голям бизнес, но с липса на любов между бивша и бъдеща годеница. На тържествен бал младата и красива Джейлян пленява сърцето на очарователния и недостъпен Керем. Танцът на вечерта е началото на тяхната голяма любов, в която бързо са замесени всичките им роднини, бивши и и настоящи връзки и стари тайни, описани в нова книга. Мрежата се плете с дебел конец за раздяла на влюбените от кандидат-съпруг с конкурентен хотелиерски бизнес. Интригите са с дълги корени назад в миналото и фалитът на хотела е най-малката загуба в сделката срещу невинните. Любовта им печели след всяка загуба, защото остава жива.

30-сериен телевизионен филм.
Турция, 2006г., 45 мин.

Режисьор Филиз Кайнак
В  ролите: Дениз Угур, Халюк Пиес, Недим Доган, Йозлем Акъньозю, Али Емре Атеш, Дидем Инселел,Езгим Кълънч,Неслихан Йелдан, Дамла Сьонмез, Гюнеш Бербероглуу, Екин Тунджай Туран и др.

 

1 еп: Младата Джейлян се грижи сама за сина си Али. Бившият й съпруг Седат се е оженил повторно и не помага по никакъв начин. Джейлян започва работа в луксозен хотел, в който се настанява и богаташът Керем. Али пада в басейна и точно Керем го спасява. Става недоразумение и Джейлян се представя за друга жена. Керем изпраща покана за тържеството на семейната му фирма.

2 еп: След дълги колебания Джейлян отива на тържеството. Но там се появява и истинската Неслихан, както и бившата годеница на Керем.

3 еп: Неслихан започва да ухажва упорито Керем, но той е харесал Джейлян. В паниката си тя лъже, че е полицай под прикритие. Али бяга от дома си, защото иска майка му отново да се събере с баща му. Керем го намира и връща в дома му.

4 еп: В офиса на Керем тръгва слух, че Али е негов незаконен син. Виждан прилъгва Первин да даде куп пари за уж старинна купа, а после я лъже, че антиката носи нещастие. Седат се връща при жена си, с което отново огорчава Али. Това пък е поредният шанс за Керем.

5 еп: Керем и Джейлян започват да се сближават. Но в квартала на Джейлян започват да я одумват. По-големи деца я наричат с обидни имена пред Али и го бият. Детето се настройва и моли майка си повече да не говори с Керем. Емине подсказва на Керем, че детето иска колело и той го изпраща. Али решава, че е от баща му. Первин се опитва да се отърве от купата. Али се сдобрява с Керем.

6 еп: Джейлян разбира, че колелото е от Керем и му се ядосва. Седат също разбира истината и вдига скандал на бившата си съпруга. Али и Керем започват да излизат тайно. Али пада и е приет в болница. Шефката на Джейлян се заканва да я уволни. Керем разбира, отива в болницата и подкрепя Джейлян в трудния момент. Урежда и оставането на Джейлян в хотела.

7 еп: Селда, сестрата на Керем, упорито ухажва Туфан, но той си е харесал Емине. Тя също си го харесва. Виждан решава да пише книга за тайните на богаташите, с което хвърля в ужас Первин – майката на Керем. Селма, сестрата на Джейлян, идва на гости с новината, че са й уговорили среща с кандидат-жених. Керем разбира, че Джейлян го е излъгала за работата си под прикритие.

8 еп: Уредената среща между Джейлян и кандидат-женихът се проваля. Керем кани Джейлян на вечеря и тя приема. Но същата вечер се появява Селма. Хасип, съпругът й, я е пребил, защото Джейлян ги е изложила. Тя убеждава сестра си да подаде жалба в полицията.

9 еп: Керем не се отказва от уговорената вечеря и води Джейлян и Селма на ресторант. Там се засича с майка си и бизнес-конкурентът си Орхан. Г-жа Первин е в шок от компанията на сина си, а Орхан е впечатлен от Джейлян. Керем почти се обяснява в любов на Джейлян, но тя разбира погрешно намеренията му.

10 еп: Конкурентът на Керем, Орхан, е решен да открадне Джейлян и след като разбира къде работи, й предлага по-висока позиция в негов хотел. Съпругата на Туфан вдига скандал на Емине, но след първоначалния шок, оправната камериерка решава да не се отказва от любовта си.

11 еп: Керем заявява на майка си категорично чувствата си към Джейлян. Бъдещата свекърва сменя тактиката и кани младото момиче на гости с идеята да я унизи. Съпругата на Туфан продължава да тормози упоритата Емине. Керем споделя на сестрата на Джейлян, че има намерение да поиска ръката й.

12 еп: Первин, майката на Керем, посреща Джейлян в японски стил. Но тя не очаква Емине, която непринудено успява да провали лукавия план на богаташката.

14 еп: Туфан се сдобрява с Емине, а Джейлян вижда доказателство, че тя е принцесата, която издирват.

15 еп: При Виждан идва племенницата й от Америка – Су. Тя и Али се сприятеляват. Джейлян започва уроци по етикет, за да бъде подготвена за принцеса. Керем е известен анонимно за честите посещения на любимата му при египетския богаташ и отива да търси сметка от него.

16 еп: Седат вижда Джейлян и Керем заедно и се опитва да вземе Али. Заплашва бившата си жена, че ще й отнеме сина. Керем заявява, че Джейлян му е годеница и ще се оженят. Халип моли Селма за прошка.

17 еп: Хасип идва в дома на Джейлян да моли Селма за прошка. За да не им пречи, Джейлян отива при Емине. Но става късно и Емине отива да вземе Али. През това време наетите от Зерин похитители, отвличат Джейлян, защото я объркват с Емине.

18 еп: Али живее в дома на Гюлнур, докато открият майка му. Зерин вижда Емине в хотела и разбира, че нещо се е объркало. Г-н Мансур решава да ускори приема, докато не са се струпали още проблеми върху принцесата.

19 еп: Джейлян изготвя списък за покани. Но вечерта Орхан й казва, че всичко е измислица. „Подправя” питието на Мансур, който получава инфаркт секунди преди да обяви името на Джейлян. Гостите се разотиват, а младата жена е съсипана. Зерин е арестувана като поръчител на отвличането.

20 еп: Али бяга от дома на Гюлнур и двамата със Су прекарват деня в забавления. Но вечерта ги нападат и се озовават в участъка. Джейлян се оплита в лъжи защо не е била на приема, организиран от г-н Мансур.

21 еп: След нападението над Али, Седат решава да подаде жалба в съда за попечителство и задържа детето в своя дом. Гюлнур започва да го използва като домашна прислуга. Орхан разкрива причината за омразата си към семейството на Керем. Някога Первин и бащата на Орхан, Йомер са имали връзка, но тя е предпочела охолния живот. Йомер е оставил предсмъртно писмо и е изчезнал, обричайки детето на мъка.

22 еп: Джейлян страда за Али и почти убеждава Седат да й върне детето. Но Гюлнур отказва да се лиши от „безплатната домашна прислуга”. Емине и Туфан сключват годеж. Орхан предлага на Джейлян адвокат, който да й помогне да си върне Али.

23 еп: Керем вижда Джейлян и Орхан в ресторант и вдига скандал, отвеждайки Джейлян. Сефеф е приета в художествената академия. Някой заплашва Виждан, че ако не спре да пише книгата си, ще пострада племенницата й Су.

24 еп: Су отива временно да живее в дома на Джейлян. Двете деца са много щастливи. Селда се запознава с колоритен моторист. Представя го за своя приятел, без да подозира, че лъжата може да стане истина.

25 еп: Али, Су и Джейлян са в чифлика на Керем. Орхан се промъква в стаята на Виждан и изтрива книгата й. Без да подозира, скандалната писателка подписва договор с издател. Танкут и Селда започват да излизат заедно. Керем дава годежен пръстен на Джейлян, но не знае, че Первин е направила евтин дубликат на семейната ценност.

26 еп: Первин продължава с опитите си да унижи Джейлян. Седат разбира за годежа на бившата си съпруга и се натъжава. Емине носи годежния подарък на Туфан в офиса му.

27 еп: Сред скиците на Седеф, Первин вижда рисунка на младежката си любов Йомер. Холдингът започва да потъва финансово, за което основна заслуга има Орхан. Съдия изпълнител започва да описва имуществото им. Зерин повиква дъщеря си Шейма, която се обявява против сватбата на баща си. Туфан предпочита да угоди на детето си и пренебрегва Емине.

28 еп: Орхан поставя улитиматум на Джейлян – ако не се откаже от Керем, той ще срине напълно семейството му. Танкут решава да предложи брак на Селда и по една случайност се сближава с Орхан. Первин вижда Йомер, но той й обръща гръб.

29 еп: Первин отново отива при Йомер и този път той я кани ва „дома” й. Орхан поставя ново условие пред Джейлян – да се омъжи за него, или Керем отива в затвора. Тя приема в името на любовта си.

Гледай видео запис от сериала онлайн –

Коментари (0)

Публикувано в на 2 ноември 2015 г.