Фалшив герой – сериал с Крисия и Калин Врачански

Нов сериал се задава по NOVA от тази есен. Предстоящата родна поредица ще носи заглавието „Фалшив герой“, като засега са ясни две имена от звездния каст – Калин Врачански от „Стъклен дом“ и Крисия от „Шоуто на Слави“.

Във „Фалшив герой“ малката вече пораснала Крисия ще се превъплъти в ролята на ученичката Мая. Снимките на продукцията, която се пази в дълбока тайна, трябва да започнат съвсем скоро на родното Черноморие. Като основна дестинация е избрана морската столица Варна, а заснемането е планирано да продължи около месец и половина. По първоначални намерения сериалът „Фалшив герой“ трябва да е 12 серии, но има възможност да бъде удължен, ако интересът към него е сериозен.

„Дъщеря ми беше поканена за сериала и успешно премина кастинга. Очевидно е, че има отлични актьорски заложби. С майка ѝ още не сме взели решение дали да се съгласим, тъй като все още преговаряме за условията с Нова телевизия. Съвсем скоро ще стане ясно дали Крисия ще направи своя дебют в български сериал“, коментира пред „България днес“ баща ѝ Марин Тодоров.

Актьорството е най-новата страст на Крисия, която се занимава с пеене, хип-хоп танци и учене на английски език. Преди година красавицата градеше кариера и на латинотанцьорка, но сложи край на тази дейност. След като стана ясно, че малката певица се е разделила с Слави Трифонов, поканите към нея за професионални изяви валят една след друга. След дълго затишие тя отново има много участия и десетки покани.

Инфо: Tvnovellas.blogspot.com

Коментари (5)

Публикувано в на 6 юни 2018 г.