Extreme Sports Channel се променя тотално – става забавен!

Extreme Sports Channel прави завой в развлекателна посока

Роб Дирдек скейтборд легенда, предприемач и истинска стихия, е една от звездите в изцяло новия облик на Extreme Sports Channel през май

От 3 май Extreme Sports Channel, основната телевизионна дестинация за екстремни спортове, ще представи зашеметяващи нови предавания, между които забавното шоу в прайм тайма „Фабрика за мечти” с прочутия скейтър Роб Дирдек. Обогатеното и разнообразено програмно съдържание ще бъде подкрепено от изцяло обновената визия на канала.

Мениджърът на канала Тим МакМълън коментира, „Нашата нова завладяваща програма предлага на зрителите изключително забавни истории, срещи с вдъхновяващи спортисти и алтернативни авантюри на съвсем ново равнище. Всичко това, както и продължаващото подробно отразяване на най-мащабните екстремни спортни събития като X Games, FIM Motocross, Dew Tour и UCI Mountain Bike World Cup, означава, че екшънът продължава. Където има невероятен адреналин, страст, умения и приключения, ние ще ги намерим и ще ги поднесем на зрителите.”

В новата си програма Extreme Sports Channel ще продължи да показва най-доброто от BMX колоезденето, мотокроса, скейтбординга, сърфинга и зимните екстремни спортове. Но зрителите ще имат още повече причини да продължават да гледат, тъй като на екрана ще се появят множество нови забавни, авантюристични предавания и програми за алтернативни спортове. Очаквайте смесени бойни изкуства, борба и динамични нестандартни моторни спортове, както и страхотни забавни предавания, поредици и уникални документални филми, представящи звезди като Джак Озбърн, The Dudesons и златния медалист от X Games Таиг Крис.

Основното премиерно заглавие, което стартира на 3 май, „Фабрика за мечти” е документална поредица, хроникираща живота на скейт легендата и предприемач Роб Дирдек. Заснето в уникалния офис на Роб, в който е изграден закрит скейт парк, предаването проследява Роб и неговия екип, докато превръщат мечтите в реалност. Не съществува прекалено смело, трудно или опасно предизвикателство за Фабриката за мечти и каквото и да пожелае Роб, той винаги го получава с помощта на своя всеотдаен тим. Знаменитости и гостуващи звезди от света на спорта редовно се отбиват и се забавляват с Роб. Независимо дали се впуска в обиколка в центъра на Ел Ей със своя триколесен мощен мотор, дали скача със състезателна кола в 30-метрова пропаст, прави забивки с легендата в баскетбола Ламар Одом, качен на кокили, или се размотава с лудия Джони Ноксвил, Роб е Човека и той прави така, че нещата да се случват.

–       От 3 май, двойни епизоди  – всяка седмица от понеделник до четвъртък, от 12:00, 16:00 и 20:00.

–       Повторения, всеки уикенд, от 13:00

През май също така е и премиерата на „Неотъпкани пътеки”. Това е поредицата, в която водещи екстремни спортисти се събират, за да изследват заедно девствени, отдалечени места по света. Всичко това е заради пътешествието и приятелството. А междувременно предаването отвежда зрителите в дълбините на непознатото. Проследете нашите авантюристи от Мароко до Чили, от Япония до Корсика и станете част от изумителния, спиращ дъха екшън на най-опияняващите места по света!

–       От 3 май, всяка седмица от понеделник до четвъртък, от 11:00, 15:00 и 21:00.

–       Повторения, всеки уикенд, от 16:00 и 22:00.

„Боксьорки” ще преобърне представите ви за контактните спортове. Предаването ще надникне в живота на седем силни боксьорки, които залагат всичко на карта за един миг слава на ринга, опитвайки се да сбъднат мечтата си за пътуване до Тайланд, за да победят най-добрите в родината на Муай тай.

–       От 4 май, всеки вторник от 22:00 и в полунощ

–       Повторение, всяка събота от 18:00

Коментари (0)

Публикувано в на 30 април 2010 г.