Extreme Sports Channel през юни: започват зверски поредици! с онлайн видео и снимки

Extreme Sports Channel през юни: започват зверски поредици!

EXTREME SPORTS CHANNEL – акценти за юни 2010

ПРЕМИЕРНА ПОРЕДИЦА: Man’s Work

Представяме ви Ашли Хеймс – абсолютен нехранимайко. Той е на 35, никога не е работил и е прекарал живота си като дете. Но сега нещата трябва да се променят. Той ще бъде изпратен да работи свръх брутални професии, което ще го отведе до предела на силите му, защото е време Ашли Хеймс да порасне.

Във всеки епизод Ашли приема ново предизвикателство, за да докаже, че е истински мъж, като се опитва да работи най-сериозните професии, например, в полицията, в пожарната и различни спортове по целия свят.

Всеки понеделник, 22:00 и 01:00
Повторение, всяка събота, 15:00 и 19:00

ПРЕМИЕРНА ПОРЕДИЦА: Lucas Oil AMA Motocross

Американският мотокрос шампионат е най-значимото мотокрос състезание в САЩ, което се провежда от 1972 г. до днес.

Сега с помощта на Extreme Sports Channel можете да станече част от целия екшън и да наблюдавате как състезатели като Чад Рийд и Томи Сърл се борят за победата!

Всеки петък от 11:00, 15:00 и 20:00
Повторение, всяка неделя, 18:00

ПРЕМИЕРНА ПОРЕДИЦА: Bad Boy Racers

Еди Джордан, бизнесменът мултимилионер и най-големият авторитет в автомобилните състезания Формула 1, разполага със седем седмици, за да преобърне живота на осем млади крадци на коли.

Програмата предлага на момчетата шанса на живота им – да се обучават за механици и да сформират състезателен тим под ръководството на боса на Формула 1 – Еди. Но дали докато се опитват да преминат от карираните дрехи към карирания флаг, зелената светлина ще ги следва по пътя им?

От 10 юни, всеки четвъртък, 22:00 и 01:00

ГОРЕЩО ПО EXTREME.COM

Целият екшън на живо от австрийския етап от Шампионата по даунхил на Международния колоездачен съюз. Живото предаване ще започне на 19 юни и ще продължи и на следващия ден. Extreme.com powered by Freecaster.tv е единственото място, на което можете видите как най-добрите колоездачи на 2010 се борят за световната шампионска титла.

За незабавен достъп до стотици спортни събития на живо от целия свят посетете Extreme.com powered by Freecaster.tv

Коментари (0)

Публикувано в на 8 юни 2010 г.