Extreme Sports Channel: интересното през ноември + награда за теб! с онлайн видео и снимки

Extreme Sports Channel: интересното през ноември + награда за теб!

Очаквай по Extreme Sports Channel през ноември

X Games 15 2009
Всяка събота, 9:00, 14:00 и 20:00 ч.;
Повторение, всяка неделя, 15:00, 21:00 и 1:00 ч.

Когато става въпрос за екстремно забавление, няма как то да е по-значимо или по-добро от великите „X Games”. Очаквайте зашеметяващи изпълнения на свръхталантливите спортисти от 15-те „X Games” в Лос Анджелис. Със скейтбордисти, BMX колоездачи, сърфисти и рали състезатели, които се събират в града, това новаторско състезание продължава да затвърждава позициите си и добавя нова скейтбординг дисциплина „Big Air Rail Jam” за тазгодишното събитие. А с присъствието на суперзвездите на екстремните спортове, сред които са и Травис Пастрана и Боб Бърнкуист, няма да можете да отместите поглед дори и за секунда!

Summer Dew Tour 2009
От 14 ноември, всяка събота, 15:00 и 19:00; повторение, всяка неделя, 12:00 и 18:00 ч.

Уникалният турнир по екстремни спортове се завръща и за да не изпуснете нито един трик сме подготвили най-добрите моменти от цялото състезание. Допълнителната мотивация от 2.5 милиона долара награден фонд (която е абсолютен рекорд в индустрията) осигурява и допълнително напрежение и енергия в надпреварата, в която към титлите в скейтбординга, BMX колоезденето и мотокрос в свободен стил са устремени над 150 спортисти. Изключително желаната купа на турнира е един от най-ценените трофеи в света на екстремните спортове. А сред бившите шампиони са Камерън Уайт, Пиер-Люк Ганьон и Адам Джоунс. Не пропускайте това събитие.

FIM World Motocross MX3 Championships 2009
Всяка събота, 13:30, 18:30, 22:30 и 2:30; Повторение, всяка неделя, 9:30 и 17:30 ч.

Представяме ви най-доброто от професионалния мотокрос екшън. Състезателите в клас MX3 демонстрират изключителни качества на калните писти по целия свят, за да заслужат място на подиума. Това оспорвано състезание винаги е било удостоявано с участието на най-големите таланти в мотокроса, като състезателят на Хонда – Анти Пирьонен и състезателя на Сузуки Пиер Рене, които ще видите тази година. Ние ще станем свидетели на всеки опръскан с кал кръг – от Хърватия до Чили, и ще ви предоставим възможността да видите всеки обрат в епичната битка за титлата. Пригответе се за най-вълнуващото 500cc забавление на планетата.

Попълнете анкетата на сайта на Extreme Sports Channel www.extreme.com и имате шанса да спечелите тениска с логото на канала – последвайте линка http://www.zoomerang.com/Survey/survey-intro.zgi?p=WEB229NEW6XZQQ

Коментари (0)

Публикувано в на 29 октомври 2009 г.